Kultura

“Dosta je bilo priče”

Dubrovačke knjižnice Dubrovnik i Gradska biblioteka Kotor predstavit će knjigu „Dosta je bilo priče“ u petak, 4. studenog u 19 sati u čitaonici Narodne knjižnice Grad.

Na predstavljanju knjige sudjelovat će Muzafer Čauši, Vesna Čučić, Varja Đukić, Ilija Đurović, Rade Jarak, Andrej Nikolaidis i Feđa Šehović, a promocija iste knjige održat će se i u Kotoru u subotu, 5. studenoga.
 
Glavni urednici knjige izbora proze hrvatskih i crnogorskih autora su akademik Luko Paljetak i crnogorski pisac Andrej Nikolaidis.
 
Podsjetimo, riječ je o drugoj od triju knjiga koje će se izdati u sklopu Projekta. Prethodila joj je knjiga "Svijeća ispod glasa" s izborom iz hrvatske i crnogorske poezije, a slijedit će je izbor iz hrvatske i crnogorske drame.
 
Posebnu ulogu u realizaciji ove aktivnosti imala je Matica hrvatska – Ogranak Dubrovnik, koja svojim iskustvom i ugledom predstavlja jamstvo kvalitetnog ishoda ove izdavačke aktivnosti.
 
Ovim predstavljanjem nastavlja se realizacija Projekta "Dubrovnik i Kotor – Gradovi i knjige" u području kulture, uz partnerstvo NVO Prostory iz Podgorice i Matice hrvatske – Ogranak Dubrovnik.
 
Projekt financira Europska unija iz sredstava odobrenih za prekogranični program Hrvatska – Crna Gora.

Pročitajte još

VEČERAS U DVORU Koncert ‘Serenata’ festivala Stradun Classic

Dulist

U Galeriji Otok otvara se izložba Anamarije Bezek

Dulist

ZBOG KIŠE Koncert Tere i DSO-a ipak u teatru, a Stradun Classic večeras na drugoj lokaciji

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija