Aktualno

DOPLOVILE I BARKE Hrvati sa svih strana stižu svjedočiti povezivanju Komarne i Brijeste

Hrvati sa svih strana pristižu svjedočiti povezivanju Komarne i Brijeste. Spajanje Pelješkog mosta, a kojim će se označiti cjelovitost teritorija Lijepe naše, prati se s kopna i mora.

Medijske ekipe s obje strane su ovog milenijskog projekta te spremno čekaju izvijestiti o podizanju posljednjeg, 165. segmenta čelične rasponske konstrukcije. Među njima je i ekipa DuLista koja svojim čitateljima pravovremeno donosi odvijanje čitavog događanja.

Podsjetimo, središnja svečanost zbit će se od 22.30 do 23 sata, a njoj će prisustvovati cijela svita visokih uzvanika počevši od premijera Andreja Plenkovića.

Pročitajte još

MORAO NAPUSTITI DUGOGODIŠNJI KROV NAD GLAVOM, SITUACIJA SE ČINILA BEZNADNOM Branitelj Dragan Čobanski dobit će stan na Batali

Dulist

Radionice za odgajatelje koji u izazovnim vremenima brinu o djeci ranog i predškolskog uzrasta

Dulist

ŠTO SE KRIJE IZA MISTERIOZNOG NESTANKA HARISA METHADŽOVIĆA? Majku je izgubio kao dječak, bolest ga je odvela u ovisnost. Svaki trag gubi mu se 2018.

Leona Rašica

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija