AktualnoUrednički izbor

Donosimo imena svih dobitnika našeg adventskog darivanja

Donosimo imena svih dobitnika našeg adventskog darivanja

Advent je vrijeme darivanja, a upravo darivanje i lijepa gesta svakoga posebno raduju. Ovo lijepo razdoblje ove je godine ipak svima bilo posebno izazovno zbog novih okolnosti, međutim, to nije bio razlog da ipak ne uživamo u čarima blagdana. Upravo zato vam je DuList u suradnji s našim vrijednim OPG-ovcima i lokalnim butigama svakog dana počevši od 6. prosinca pa sve do 23. prosinca darivao košaricu njihovih proizvoda. Našle su se u njima brojne slastice, domaće i svježe voće i povrće, jaja, sveži sir, čak i kamenice te mušule. Ovog Badnjaka donosimo vam imena svih naših dragih čitatelja koji su bili najbrži te su osvojili po jednu od ovih vrijednih košarica.

Prvog dana našeg darivanja, na svetog Nikolu, košaricu OPG-a Knez dobila je Ankica Šabanović. OPG Đaja Katić bio je naš sljedeći partner u ovom darivanju, a košarica njihovih proizvoda otišla je u ruke Jadranki Barović.

Treći je dan bio rezerviran za Diskont Stanić čijim je proizvodima nagrađena Danijela Konjuh. Lijepu košaricu OPG-a Vukojević dobila je Ane Handabaka. Sljedećeg dana darivala je butiga Oaza, a njihove zanimljive proizvode dobila je Petra Glavinić. Pri darivanju OPG-a Kukuljica najbrža je bila Suzana Tošić. OPG Grbić Pajo svoju je košaricu poklonio Viktoriji Kulišić.

Osmog dana naše najbrže čitatelje darivala je Vinarija Karaman te je košaricu osvojila Fani Pjević. Deveti je dan bio rezerviran za Obrt Sardi čije je domaće proizvode dobila Tea Barović.

Diskont Stanić naše je čitatelje nagrađivao s još jednom bogatom košaricom, a najbrža je toga dana bila Antonija Nalbani. Obrt Dagnja oduševio je naše čitatelje košaricom svježih mušula i kamenica, a tu je slasnu nagradu odnijela Perina Tulić Kurajica.

Predivna košarica OPG-a Pašeta otišla je u ruke Gogi Mandić. Ankora d.o.o. i OPG Musladin darivali su naše čitateljem božićnim drvcem, a ono je ukrasilo dom naše čitateljice Dube Devčić.

Košaricu OPG-a Mihović osvojio je Miho Devčić, a dan kasnije, 20. prosinca, najviše sreće imala je naša čitateljica Ani Andrić koja je nagrađena košaricom OPG-a Pušić. Sve bliže Božiću odlučili smo vas darivati s nečim prigodnim i tradicionalnim pa je tako naš čitatelj Ivica Župčić osvojio bronzin zelene menestre OPG-a Kameni dvori. OPG Đaja Katić iznenadila je našu čitateljicu Maju Gnječ košaricom prepunom vitamina, a zadnjeg dana našeg darivanja, 23. prosinca ‘sretne je ruke’ bio Maroje Marić koji se potratao košaricom OPG-a Dagnja punom mušula i kamenica.

Nadamo se da vam je naša adventska košarica uljepšala blagdana i donijela dašak božićne atmosfere na vašu blagdansku trpezu!

Pročitajte još

PRIGODNI PROGRAM Jubilarna deseta obljetnica SHKM u Dubrovniku

Dulist

GOSTOVANJE U HERCEG NOVOM ‘Vidi kako Lokrum pere zube’ pred crnogorskom publikom

Ivana Mijić Vulinović

VENECIJA POČELA NAPLAĆIVATI ULAZ U GRAD Mnogi nezadovoljni: ‘Pretvaraju nas u tematski park’

Dulist