Županija

DONIRALI 120 TISUĆA KUNA Predstavnici županije u blagdanskom obilasku domova

Zamjenik župana Joško Cebalo i pročelnica Upravnog odjela za poslove Župana i Županijske skupštine Žaklina Marević ove su srijede, povodom božićnih i novogodišnjih blagdana, posjetili Dom za starije i nemoćne osobe ‘Domus Christi’ u Dubrovniku, Dom za starije i nemoćne osobe ‘Konavle’ na Grudi, ‘Centar za rehabilitaciju Josipovac’ u Mandaljeni, Dječji dom ‘Maslina’ i Dom za starije osobe Dubrovnik.

Današnji obilazak tradicionalan je u blagdansko vrijeme, no zbog trenutačne epidemiološke situacije i ove je godine izostalo druženje s korisnicima. U kratkom susretu s čelnim osobama domova, a u Župi dubrovačkoj i u pratnji načelnika općine Silvija Nardellija, zamjenik župana Joško Cebalo i pročelnica Žaklina Marević uručili su predstavnicima domova donacije Županije i prigodne poklone za sve korisnike.

Dubrovačko-neretvanska županija ove je godine domovima povodom blagdana donirala 120 tisuća kuna.

Pročitajte još

Ne propustite radionicu o korporativnom planiranju

Dulist

Župa dobila kilometar novog cjevovoda javne odvodnje

Dulist

ODLIČNE VIJESTI Cavtat je najbolja kongresna destinacija u Europi!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija