Županija

DONIRALI 120 TISUĆA KUNA Predstavnici županije u blagdanskom obilasku domova

Zamjenik župana Joško Cebalo i pročelnica Upravnog odjela za poslove Župana i Županijske skupštine Žaklina Marević ove su srijede, povodom božićnih i novogodišnjih blagdana, posjetili Dom za starije i nemoćne osobe ‘Domus Christi’ u Dubrovniku, Dom za starije i nemoćne osobe ‘Konavle’ na Grudi, ‘Centar za rehabilitaciju Josipovac’ u Mandaljeni, Dječji dom ‘Maslina’ i Dom za starije osobe Dubrovnik.

Današnji obilazak tradicionalan je u blagdansko vrijeme, no zbog trenutačne epidemiološke situacije i ove je godine izostalo druženje s korisnicima. U kratkom susretu s čelnim osobama domova, a u Župi dubrovačkoj i u pratnji načelnika općine Silvija Nardellija, zamjenik župana Joško Cebalo i pročelnica Žaklina Marević uručili su predstavnicima domova donacije Županije i prigodne poklone za sve korisnike.

Dubrovačko-neretvanska županija ove je godine domovima povodom blagdana donirala 120 tisuća kuna.

Pročitajte još

KONAVLJANIN BOGATOG ŽIVOTNOG ISKUSTVA U 108. godini života napustio nas je gospar Božo Kralj

Dulist

Libertasovo prodajno mjesto u Župi bit će otvoreno od ponedjeljka do 7. veljače!

Dulist

Sutra će doći do izmjena na Libertasovoj liniji 25

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija