Sport

Dobud: Nisu mogli pratiti naš ritam!

Dobud: Nisu mogli pratiti naš ritam!

Nakon pobjede nad Egerom svoj kratki osvrt na meč za duList su dali trener Veselin Đuho i kapetan momčadi Nikša Dobud.

– Igrali smo dobro. Nekako nam suđenje nije išlo u prilog, nevjerojatno je da u jednom trenutku je odnos isključenja bio u njihovu korist. Oni igraju izuzetno grubo, tu se nismo dobro snašli. Međutim, u zadnjoj četvrtini, kad je suđenje bilo donekle normalno, lagano smo se odlijepili i pokazali da smo kvalitetniji od Egera. Imali smo par fantastičnih akcija za udžbenik, naši ponajbolji igrači su igrali fantastično, od Boškovića, Dobuda, Janovića. Na dobrom smo putu i ovako treba nastaviti – kazao je po završetku utakmice trener Juga Veselin Đuho.

Strijelac četiri gola Nikša Dobud istaknuo je kako se unaprijed znalo da Mađari neće biti lagan zalogaj.
– Večeras su se sastale dvije odlične momčadi. Mađari su dobra momčad, prvi su uvjerljivo u prvenstvu, nedostajali su im Graham i Biros. Odlično su igrali, nije ih lako zaustaviti. Mi smo pokazali širinu i spremu, jer smo jako dobro spremljeni. Oni više nisu mogli pratiti naš ritam i to je presudilo. Čestitam mojim momcima na odličnoj igri i pobjedi – kazao je Dobud.

U najavi polufinala Kupa u Zagrebu protiv Mladosti trener Đuho ističe:
– Moramo se odmoriti, regenerirati se. U petak krećemo na put. Moramo odigrati na ovakvoj razini ako želimo pobijediti Mladost. Bit će teško, a neću ni spominjati kako će biti u eventualnom finalu – kazao je Đuho, dok je kapetan Dobud istaknuo:
– Sve su nam misli na Mladosti. Njih moramo dobiti i ništa drugo ne moramo. Igramo dobro i očekujem prolazak u finale, a u finalu našu dobru utakmicu bez imperativa, ali gladni sigurno – kazao je Dobud.

Pročitajte još

Marija Nikoleta Đivanović i Ante Kolunđija prvi na utrci Wings for Life

Dulist

Plivački klub Jug osvojio 13 medalja, od toga osam zlatnih!

Dulist

KUP GRADA SARAJEVA Natjecatelji JK Dubrovnik donijeli doma četiri medalje

Dulist.hr