Aktualno

Dobrodošli na redizajnirani portal DuList.hr!

Dobrodošli na redizajnirani portal DuList.hr!

Pred Vama je, dragi čitatelji, potpuno novi izgled portala DuList.hr, kvalitativno i tehnološki osmišljen, s potpuno novim vrijednostima. Nakon mjeseci upornog rada, dobili smo vrhunski projekt koji osluškuje potrebe čitatelja.

Naš osnovni cilj je postati jedan od vodećih portala hrvatskog medijskog prostora.  Želimo se približiti svim skupinama čitatelja, pomno birajući formate u oglašavanju, predstavljanju sadržaja, rubrika, naših vjernih kolumnista… Sve smo uzeli u obzir, ‘vagali’ i razmatrali i konačno zadržali isti moto – kvalitetu i zanimljivost, čime smo dobili sjajan novi ‘omot’ pod istim zvučnim imenom koje zvoni – DuList.

Osim redizajniranog news portala, upustili smo se u smjeli pothvat – redizajn samog logotipa stranica, iz čega se gradi još jedna nova priča, potpune promjene vizualnog identiteta vašeg tjednika DuList!

Dvojac dizajnera koji djeluje pod imenom ĐukićPavlović dao je vizualnom identitetu tjednika novi, šarmantan, a u isti mah ozbiljan i profinjen izgled, koji se proširuje i na naše virtualno izdanje.

Čitatelj koji pregledava stranice našeg portala korisnik je Interneta koji je svjestan vremena u kojem živi i brzine razvoja informatičke tehnologije koja ga okružuje. Studenti, zaposlenici, srednjoškolci, poslovnjaci, umirovljenici, dokoličari… za svakog od njih biramo temu po ukusu i time stvaramo poseban korisnički doživljaj koji nas izdvaja iz mora ponude istog sadržaja.

Ukorak s najmodernijom tehnologijom DuList.hr postaje portal prilagodljiv za pretraživanje na mobilnim uređajima. Uveli smo niz noviteta, poput preglednog kalendara DuList INFO te značajno unaprijedili rubrike Mali oglasi i Vaše vijesti.

DuList je projekt novinara i iskusnih dizajnera. Pri stvaranju vodili smo se s nekoliko misli vodilja, prije svega multimedijalnošću kao nužnom komponentom današnjeg medijskog prostora te višestranom komunikacijom beskrajnog internetskog prostora.

DuListu je dizajn iznimno važan, a novi vizualni identitet privilegija je koja pripada samo najboljima!

Pročitajte još

Dubrovačke balerine na međunarodnom natjecanju postigle izvrsne rezultate

Dulist

PRIDRUŽITE SE Studentska akcija dobrovoljnog darivanja krvi

Dulist

NAKON ISPADANJA LEJLE Tarik Filipović odgovorio hejterima: ‘Vi ste psihopati i sadisti’

Dulist