Županija

DOBRE VIJESTI Adventske kućice stižu i u Župu i Konavle!

Adventske kućice stižu nam i u Župu dubrovačku i Konavle! Ove su, naime, općine, objavile javne pozive za postavljanje adventske kućice. Kad je riječ o Župi, šest drvenih kućica postavit će se na prostoru Trga ispred zgrade Općine za vrijeme održavanja Adventa u Župi dubrovačkoj, koji se planira od 10. prosinca 2021. do 3. siječnja 2022. godine. Više informacija svi zainteresirani ugostitelji mogu potražiti na stranici Turističke zajednice Župe dubrovačke, jer se prijave zaprimaju od sutra, 1. prosinca.
-Radujemo se nastavku tradicije i organizaciji manifestacije Advent u Župi – poručuju iz župske Turističke zajednice.

U Konavlima je pak upućen javni poziv za davanje u zakup javne površine na Trgu Franja Tuđmana u Cavtatu za potrebe postavljanja pet kućica za obavljanje ugostiteljske djelatnosti i djelatnosti trgovine. Javne površine zakupljuju se od 3. prosinca 2021. do 7. siječnja 2022. godine. Detalji su dostupni na stranici Općine Konavle.

Pročitajte još

Pelješkim mostom do sada prošlo više od 230 tisuća vozila

Dulist

ŽUPAN: Vatrogasci su i noćas obranili Slano od vatrene stihije. Čestitam im i zahvaljujem!

Dulist

[ŽUPAN VATROGASCIMA] Hvala za odličan posao!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija