DuList IN

Djeco, prijavite se na Papercraft i radionice izrade holograma!

U četvrtak, 14. listopada u 19:30 će se održati Papercraft radionica, a u petak 15. listopada Radionica izrade holograma u Centru za mlade Dubrovnik. Radionice su namijenjene mladima (od 7. razreda osnovne škole i starije).

Broj mjesta na radionicama je ograničen, a za radionice se potrebno prijaviti preko poveznice.

Obavezno je donijeti maske na radionice sukladno preporukama Nacionalnog stožera civilne zaštite.

Na Papercraft radionici će polaznici izrađivati maske i figure životinja od kartona prema zadanom predlošku, koje će na kraju radionice moći odnijeti sa sobom. Na radionici izrade holograma polaznici će se prvo upoznati što su hologrami i na koji način se mogu napraviti. Zatim će izrađivati projekcijske piramide za tablete i pametne telefoen, na kojima će projiciriati holograme.

Papercraft radionicu organiziraju Zajednica tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije i Zajednica tehničke kulture Grada Dubrovnika. Radionicu izrade holograma organiziraju Informatički klub Futura i Zajednice tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije i Grada Dubrovnika, u suradnji sa Sveučilištem u Dubrovniku.

Pročitajte još

[FOTO/VIDEO] ZAVRŠEN 10. DUFF! Grand Prix odlazi u Španjolsku, posebno priznanje dobio Jozo Serdarević

Dulist

SUNČANA FOTOGALERIJA Koga je Zvone ‘uhvatio’ u điru Stradunom?

Dulist

NOVA MISS TURIZMA – ŽUPKA ZRINKA ĆORIĆ Dat ću sve od sebe i predstaviti Hrvatsku na najbolji mogući način

Maria Prkut

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija