Zanimljivosti

Djeco, ne propustite biciklijadu na igralištu OŠ Montovjerna

blank

Početkom listopada kreće sad već tradicionalno natjecanje za djecu u organizaciji udruge Sigurnost u prometu. Riječ je o projektu ‘Vratimo djecu na igrališta’, a koje se ovog puta održava 2. listopada u 10 sati na vanjskom igralištu OŠ Montovjerna. Kako navode iz udruge Sigurnost u prometu, cilj je u početku bio jednostavno odvojiti djecu od društvenih mreža, igrica, bezbroj sati provedenih ispred televizora i vratiti ih u njihovo prirodno okruženje, a to su igrališta.
-Natjecanje ‘Vratimo djecu na igrališta’ je u zadnjih pet godina svog postojanja preraslo u tradicionalno natjecanje koje se održava u ovom dijelu Lijepe naše. Štoviše, ukoliko govorimo po odazivu djece i prijavama na natjecanje možemo ujedno reći da je to sigurno najveće takvo natjecanje namijenjeno najmlađima u Republici Hrvatskoj. Sudjelovat će djeca od Neretve preko Stona do grada i Konavala – poručuju iz udruge dodavši kako će pobjednici natjecanja uz medalje i plakete dobiti i posebno izrađen pehar od stakla i kamena.

Za natjecanje se mogu prijaviti sva djeca od I. do III. razreda osnovnih škola s područja Dubrovačko-neretvanske županije do 28. rujna 2021. na mail dpavela@gmail.com ili putem inboxa FB stranice Sigurnost u prometu Dubrovnik! Bicikl je obvezan, a očekuje vas puno zabave, glazbe, smijeha, hrane, pića…

Pročitajte još

SMARAGDNI ECO FILM FESTIVAL 16. izdanje otvara se na Korčuli!

Dulist

SEALIVE Izložba bioplastike za morsku i kopnenu primjenu

Dulist

VAŽNA OBLJETNICA Na današnji dan osnovan je Odred naoružanih brodova

Dulist