Grad

Luka Jerosimić je prva beba u 2021. godini, ponosni roditelji imaju dodatni razlog za sreću!

Maleni Luka prva je dubrovačka beba u 2021. godini. Majka Klavdija Jerosimić malenog je dječaka, teškog 4 tisuće grama, donijela na svijet u 14.45 sati u Općoj bolnici Dubrovnik. Ovu je informaciju za DuList potvrdio Marijo Bekić. Bračni par Jerosimić iz Zatona već je dobio dijete 1. siječnja 2019., tada drugu rođenu dubrovačku bebu u toj godini. Otac Siniša za DuList ističe kako ne može vjerovati ‘kako se sve posložilo’.

– Nevjerojatno! U euforiji sam i ne mogu opisati koja je to sreća. Ne mogu vjerovati da je tako Bog podijelio karte. Sve je uredno i sve je pod kontrolom. Mali je živ i zdrav i to je najbitnije – rekao je Jerosimić.

U ime gradonačelnika Mata Frankovića i župana Nikole Dobroslavića, majci su uručeni prigodni pokloni.

U OB Dubrovnik na svijet je 2020. godine došlo 902 djece, što je više u odnosu na prethodne godine 2018. i 2019. kad je rođeno 870 i 863 djece.

Podsjetimo, prva beba u Hrvatskoj rođena je u Sisku, a njena je obitelj iz Petrinje, čija je kuća potpuno razrušena u potresu.

Foto: OB Dubrovnik

Pročitajte još

Od ponedjeljka na snazi novi Libertasov vozni red

Dulist

One su zaslužne što je OŠ Mokošica osigurala EU projekt vrijedan 33 tisuće eura

Dulist

GODINU DANA KASNIJE O budućnosti Dubrovnika kao idealne destinacije za digitalne nomade

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija