Zanimljivosti

Djeca doma Maslina provela vikend na Mljetu

Djeca doma Maslina provela vikend na Mljetu

Humanitarnim koncertom u sklopu ovogodišnjeg festivala „Ana u Gradu“ pod nazivom „Mojih pet minuta“, na kojem je Ana Rucner ugostila mlade talente iz Doma za djecu i mlađe punoljetne osobe „Maslina“ prikupljena su sredstva za organizaciju trodnevnog izleta štićenicima Doma na Mljet.

Zahvaljujući ovom projektu štićenici Doma Maslina na Mljetu su od 28. do 30. rujna u društvu svojih odgajatelja uživali u prekrasnim šetnjama, vožnjama biciklima otkrivajući bezbrojne ljepote čarobne prirode, te kupanju u jezerima Nacionalnog parka.
 
Ovom humanitarnom projektu odazvala se hotelska grupacija ALH koja je štićenike Doma Maslina ugostila u hotelu Odisej, NP Mljet donirao je ulaznice za nacionalni park, brodarska tvrtka GV Line prijevoz do Mljeta i JP Libertas transfere.

Prikupljena sredstva koncertom „Mojih pet minuta“, točnije 10.608,00 kuna poslužila su štićenicima kao džeparac za sve dodatne aktivnosti u kojima su uživali na Mljetu.
 
Provedena tri dana na Mljetu štićenici Doma „Maslina“ opisali su kao prekrasnu i nezaboravnu uspomenu i od srca zahvaljuju svima koji su omogućili da se ovaj projekt realizira.
 
 

Pročitajte još

KONZUMACIJA MESA KOD HRVATA Puno ih voli pršut, kulen, teletinu i janjetinu, ali ne mogu ih priuštiti

Dulist

UNUTRA ILI VANKA Gdje su mačke sretnije?

Dulist

PREKRASNO Sunce obasjalo Grad i izmamilo brojne kupače

Dulist