Grad

DIVLJAŠTVO POJEDINACA ‘I Božo Miletić je nemoćan protiv dijela taksista’

Dovest će nas do faze da ćemo parking ispod Paščare ukinuti za taksiste i dati građanima na korištenje – rekao je gradonačelnik Mato Franković o ponašanju pojedinih taksista koji rade probleme u prometu.

Parkiravaju na nogostupima, te ispod žičare zauzmu cijeli prometni trak. A tek je travanj.

-Vi nekome pružite ruku, on bi dvije, cijelo tijelo, on bi vas poubijao. Ovako to izgleda prije pola sata na tzv. Paščari, ovo se zove ubojstvo, ovo se zove divljaštvo i žao mi je što sam ikoga štitio. Cijeli prometni trak ispod žičare zauzmu takisti, stalno upozoravamo i radimo na ovome problemu – rekao je Franković dodavši kako će se organizirati i tematski sastanak s policijom kako bi se suočili s ovim ljudima. Nisu svi takvi, rekao je Franković dodavši kako mu je i predsjednik autotaksi udruženja Božo Miletić rekao kako je i on sam nemoćan.

-Nisu svi isti, no ima nekih koji misle da su važniji od grada i građana pa ajmo maltretirati i grad građane. Sve im je malo, daj još, daj još – govorio je gradonačelnik dodavši kako je takvo ponašanje neprihvatljivo te da Grad neće posustati.

Pročitajte još

ODLUKA PRED VIJEĆNICIMA Grad za 10 posto povećava cijenu zakupa javnih površina

Dulist

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

[DUBROVČANI IZVAN GRADA] Mara Margaretić: Radim u kafiću, treniram, pjevušim. I njegujem naš običaj ispijanja kave

Mia Njavro Banić

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija