Županija

Direktorica Njemačko-hrvatske industrijske i trgovinske komore u radnom posjetu županiji

U palači Ranjina održan je radni sastanak na temu suradnje u gospodarskom, obrazovnom i javnom sektoru između Dubrovačko-neretvanske županije i Njemačko-hrvatske industrijske i trgovinske komore za Dalmaciju. Sastanak je održan na inicijativu direktorice Komore Stefanie Ziska kojoj je ovo bio prvi radni posjet Dubrovačko-neretvanskoj županiji.

-Pozdravljamo ovu inicijativu, ali i svako nastojanje za suradnjom koje doprinosi razvoju našeg gospodarstva. Ono što mogu istaknuti je da će Njemačko-hrvatska gospodarska i trgovinska komora imati partnera u našoj županiji te da ćemo nastaviti produbljivati odnose i razvijati zajedničke programe i projekte – istaknuo je župan dubrovačko-neretvanski Nikola Dobroslavić.

Direktorica Ziska zahvalila je županu i njegovim suradnicima na sastanku te istaknula kako se stavlja na raspolaganje za sve buduće projekte i planove.

Uz župana Dobroslavića, radnom sastanku nazočili su i pročelnica Upravnog odjela za poslove Župana i Županijske skupštine Žaklina Marević, pročelnik Upravnog odjela za poduzetništvo, turizam i more Ivo Klaić, ravnateljica Regionalne razvojne agencije DUNEA Melanija Milić, predsjednica Županijske komore Dubrovnik Nikolina Trojić, direktorica Centra za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije Karmen Kutnjak te prorektor za poslovanje Sveučilišta u Dubrovniku Nebojša Stojčić.

Pročitajte još

ŽUPANOV PRIJEM UZ DAN DRŽAVNOSTI ‘Nikada nećemo zaboraviti junaštvo naših branitelja’

Dulist

SILVIO NARDELLI Prijepor oko trase brze ceste treba riješiti čim prije i započeti s projektiranjem

Andrea Falkoni Račić

Agro etno park Žabac dobitnik ‘Zlatne naranče’!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija