Županija

Direktorica Njemačko-hrvatske industrijske i trgovinske komore u radnom posjetu županiji

Direktorica Njemačko-hrvatske industrijske i trgovinske komore u radnom posjetu županiji

U palači Ranjina održan je radni sastanak na temu suradnje u gospodarskom, obrazovnom i javnom sektoru između Dubrovačko-neretvanske županije i Njemačko-hrvatske industrijske i trgovinske komore za Dalmaciju. Sastanak je održan na inicijativu direktorice Komore Stefanie Ziska kojoj je ovo bio prvi radni posjet Dubrovačko-neretvanskoj županiji.

-Pozdravljamo ovu inicijativu, ali i svako nastojanje za suradnjom koje doprinosi razvoju našeg gospodarstva. Ono što mogu istaknuti je da će Njemačko-hrvatska gospodarska i trgovinska komora imati partnera u našoj županiji te da ćemo nastaviti produbljivati odnose i razvijati zajedničke programe i projekte – istaknuo je župan dubrovačko-neretvanski Nikola Dobroslavić.

Direktorica Ziska zahvalila je županu i njegovim suradnicima na sastanku te istaknula kako se stavlja na raspolaganje za sve buduće projekte i planove.

Uz župana Dobroslavića, radnom sastanku nazočili su i pročelnica Upravnog odjela za poslove Župana i Županijske skupštine Žaklina Marević, pročelnik Upravnog odjela za poduzetništvo, turizam i more Ivo Klaić, ravnateljica Regionalne razvojne agencije DUNEA Melanija Milić, predsjednica Županijske komore Dubrovnik Nikolina Trojić, direktorica Centra za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije Karmen Kutnjak te prorektor za poslovanje Sveučilišta u Dubrovniku Nebojša Stojčić.

Pročitajte još

ŽUPAN DOBROSLAVIĆ: ‘Republika Srpska ne smije projektom ZL Trebinje ugroziti vodoopskrbu Dubrovnika’

Dulist

ŽUPANIJSKA SKUPŠTINA JEDNOGLASNO Nagrada za životno djelo posthumno profesoru Nikoli Miroševiću

Dulist

[ŽUPANIJSKA SKUPŠTINA] Dobroslavić: Zračna luka kod Trebinja ugrožava naše područje

Dulist