Hrvatska

Direktor Hrvatske turističke zajednice dijelio vodu na graničnom prijelazu

Direktor Hrvatske turističke zajednice dijelio vodu na graničnom prijelazu

Hrvatska turistička zajednica i ove godine usred glavnog dijela turističke sezone organizira akciju dijeljenja brendirane izvorske vode s natpisom „Welcome to Croatia“ i prigodnih promotivnih materijala na graničnim prijelazima Rupa, Bregana, Macelj i Plovanija.

Akciji podjele vode na graničnom prijelazu Plovanija priključio se direktor Hrvatske turističke zajednice Kristjan Staničić, direktor TZ Istarske županije Denis Ivošević, predstavnici turističkih zajednica gradova Umag i Buje te nekoliko djelatnika HTZ-a.

-Reakcije turista na osvježenje i prigodne promotivne artikle više su nego pozitivne. Cilj ove akcije je da se naši gosti osjećaju dobrodošlo i ugodno. Ovime im želimo skratiti i olakšati vrijeme čekanja na graničnom prijelazu uslijed gužvi i vrućina te im malim znakom pažnje izraziti zahvalnost na ukazanom povjerenju i odabiru Hrvatske za svoj idealni ljetni odmor – izjavio je direktor Staničić, nadodavši kako će se ovaj vikend kroz četiri granična prijelaza podijeliti 50.000 bočica vode.

Direktor Hrvatske turističke zajednice dijelio vodu na graničnom prijelazu

Prigodno brendirane boce vode, uz poruku dobrodošlice, imaju otisnut i QR kod koji otvara stranicu Croatia.hr gdje se zainteresirani gosti mogu upoznati s hrvatskom turističkom ponudom. Osim vode i prigodnih promotivnih artikala, u suradnji s TZ Istarske županije, na graničnom prijelazu Plovanija dijele se i letci kojima se turisti poziva na manifestaciju World Class Tennis koja će se od 1. do 3. kolovoza održati u pulskoj Areni.

Akcija podjele voda nastavlja se i sljedeće subote, 6. kolovoza i to u trajektnim lukama Stinica i Split gdje se planira podijeliti 30.000 brendiranih boca s porukom te prigodnih promotivnih materijala.

Prema sustavu eVisitor u zemlji trenutno boravi preko 1.068.000 turista od čega je oko 940.000 stranih. Trenutno imamo najviše gostiju s tržišta Njemačke, Slovenije, Hrvatske, Austrije i Poljske. Gledajući po destinacijama trenutno najviše turista boravi u Rovinju, Viru, Medulinu, Poreču, Umagu i Dubrovniku.

Izvor: HTZ

Pročitajte još

OD PREVLAKE DO ILOKA Biciklistički maraton u spomen ubijenih redarstvenika u Borovu selu

Dulist

Isplata povrata poreza počinje 2. svibnja

Dulist

NADZOR BRZINE Postavlja se 110 novih kućišta i skoro 40 kamera diljem Hrvatske

Dulist