DuList IN

Dijelimo ulaznice za Jelenu Rozgu!

blank

Dvoje najbržih čitatelja koji pošalju svoje podatke na naš e-mail info@dulist.hr s naznakom ‘za koncert Jelene Rozge’, nagradit ćemo s dvije ulaznice za koncert krajice estrade Jelene Rozge.

Naime, i ove godine u goste Dubrovčanima dolazi kraljica estrade Jelena Rozga, koju je publika po cijeloj regiji zahvaljujući zaraznim hitovima odmah pri početku solo karijere zavoljela. Svoj nastup održat će 5. travnja 2014. u Culture Clubu Revelin i tako se pridružiti najvećim regionalnim zvijezdama koje je ove godine Culture Club Revelin organizirao za svoje sugrađane, a i regiju.

Njezina pjesma “Bižuterija” postala je veliki hit nakon premijere na “Festivalu zabavne glazbe Split” 2010. Godine. Te iste godine nominirana je za nagradu “Porin” i to u kategoriji za Hit godine za pjesmu “Bižuterija”. Jelena Rozga osvojila je “Porin” te snimila još jednu uspješnicu sa zaprešićkom reperskom skupinom “Connect” pod nazivom “Dalmatinka” koja je postala veliki ljetni hit. Godine 2011. nastupa na “Splitskom festivalu” sa skladbom “Razmažena” koja je po glasovima gledatelja osvojila prvo mjesto te Jeleni Rozgi osigurala još jedan Grand prix. Nastupa na “Splitskom festivalu” i 2012. godine sa skladbom “Solo igračica” koja je Jeleni Rozgi osigurala 2. nagradu publike te nagradu “Srebrni galeb” na istoimenom festivalu. U isto vrijeme objavljuje pjesmu “Dobitna kombinacija” te prva u Hrvatskoj i susjednim zemljama snima spot u kojem je spojila svoje dvije uspješnice- Solo Igračica i Dobitna Kombinacija. U spotu ona sama glumi solo igračicu koja je odigrala dobitnu kombinaciju. Zatim izdaje pjesmu “Nirvana” koja u rekordnom roku postaje veliki hit. U ljeto 2013. objavljuje pjesmu “Obožavam”, a krajem te iste godine i baladu “Cirkus”.

Pred samo Valentinovo snimila je sa klapom Rišpet singl “Prsti zapleteni” koja je postala veliki hit radijskog etera.

 

Ulaznice u pretprodaji možete nabavit po cijeni od 50 kn, na dan koncerta 80 kn, VIP ulaznice su 120 kn.

Pročitajte još

Razvijte svoju jesensku garderobu jedinstvenim primjercima tenisica

Dulist

U SUBOTU Deseti susret ljubitelja Vespi u Dubrovniku

Dulist

Meksičko vjenčanje iz snova Fani Stipković i Fernanda Hierra

Dulist