DuList IN

DIJELIMO ULAZNICE Deset klapa na ovogodišnjoj Aklapeli

DIJELIMO ULAZNICE Deset klapa na ovogodišnjoj Aklapeli

DuList kao medijski pokrovitelj festivala Aklapela dvoje čitatelja daruje s po dvije ulaznice za koncerte Aklapele u petak i subotu, 11. i 12. travnja u 20 sati u Kazalištu Marina Držića.

Kao i uvijek, potrebno je biti brz i na našu e-mail adresu info@dulist.hr poslati e-mail poruku s naslovom ‘Aklapela’, imenom i prezimenom te kontakt brojem. Prvi najbrži osvaja ulaznice za petak, a drugi ulaznice za subotu. Dobitnike će ulaznice na ime čekati na ulazu Kazališta Marina Držića pred sam početak koncerta.

Podsjetimo, četvrto izdanje festivala Aklapela održat će se od 10. do 12. travnja, a ugostit će ukupno deset klapa – pet muških i pet ženskih. Muške klape su Braciera (Bol), Kaleta (Zadar), Mriža (Split), Petrada (Zagreb) i Subrenum (Župa dubrovačka), a ženske Armorin (Zagreb), FA Linđo (Dubrovnik), Narenta (Mostar), Neverin (Kaštel Lukšić) i Ventula (Split).

Tijekom festivala bit će održana tri koncerta, od čega dva u Kazalištu Marina Držića (10. i 11. travnja u 20 sati), a treći kao tradicionalni poklon Gradu uz slobodan ulaz u Crkvi svetog Dominika u nedjelju, 12. travnja u podne.

Pročitajte još

[FOTO] Sjajni uspjesi dubrovačkih plesača na natjecanju u Splitu

Dulist

IVANA MAROVIĆ IZ TAJLANDA ‘Jela sam škorpione, a otrovala se piletinom’

Dulist

[FOTO] UNIDU BookClub – inicijativa koja obogaćuje studentski život Dubrovnika

Nora Di Leo