Urednički izborZanimljivosti

ĐE JE PREŠA? BJEŽIŠ OD BIVŠE? Šaljivim transparentima zabavljali trkače na Pelješkom mostu

motivacijske poruke utrka du motion peljeski most transparenti 3

Motivacijske poruke poput ‘Đe je preša?’ i ‘Bježiš od bivše/bivšeg?’ oduševile su trkače na Pelješkom mostu. Tko stoji iza cijelog projekta?

Motivacijske poruke su izazvale osmijehe i oduševljenje među trkačima, a mnogi su istaknuli kako su im upravo ove poruke pomogle u trenucima kad su stizali do cilja.

„Đe je preša?“, „Bježiš od problema?“, „Bježiš od bivšeg/bivše?“, „Rim Tim Tagi Dim“ i „Trčiš ili letiš“ su poruke postavljene na početku staze, a osmislile su ih mlade djevojke kako bi ohrabrile trkače i unijeli dašak humora u ozbiljnu sportsku atmosferu. Na ovaj način željeli su pokazati da trčanje nije samo fizički izazov, već i mentalna igra koja može biti zabavna i inspirativna.

– Motivacijske poruke su izazvale osmijehe i oduševljenje među trkačima, a mnogi su istaknuli kako su im upravo ove poruke pomogle u trenucima kada su osjećali umor i iscrpljenost. Sport i zabava idu ruku pod ruku, a ova inicijativa to savršeno ilustrira. Motivacijske poruke su bile mali, ali značajan dodatak utrci koji je napravio veliku razliku – istaknuli su inicijatori ideje Iva Sentić (Relaxed Dubrovnik), Leonarda Tikvica i Andrea Batinić (PEP Konferencija).

U držanju poruka sudjelovale su i Karla Brajović (ESN Dubrovnik) te Mihaela Batinić tijekom cijele trke od 5.5 kilometara preko Pelješkog mosta.

Predstavnice Relaxed Dubrovnik, PEP Konferencije i ESN-a Dubrovnik izrazile su zadovoljstvo uspjehom ovog projekta te zahvaljuju na podršci i suradnji organizaciji i direktoru Du Motiona Alenu Boškoviću.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli RELAXED DUBROVNIK (@relaxeddubrovnik)

Pročitajte još

NA DANAŠNJI DAN 1994. Umro povjesničar Bogdan Krizman

Dulist

[FOTO] Više od 50 polaznika na radionicama crtanja 3D olovkom

Dulist

MARO MITROVIĆ Od previše sunca ‘zaradio’ sam aktiničku keratozu, zato – oprez!

Dulist