Politika

DDS VLAHUŠIĆU „Ne uvlačite vijećnike u donošenje nezakonitih odluka“

DDS VLAHUŠIĆU „Ne uvlačite vijećnike u donošenje nezakonitih odluka“

Dubrovački demokratski sabor poslao je još jedno pismo dubrovačkom gradonačelniku Andru Vlahušiću, u kojem još jednom traže dodatno objašnjenje o pravoj prirodi predloženog tripartitnog sporazuma o garaži.

Tekst priopćenja prenosimo u cijelosti:

NOVA GARAŽA“ U GARAŽI 2

Poštovani gosp. Gradonačelniče,

Dana 2. 12. 2014. g. dostavili smo Vam dopis u kome smo Vas opetovano molili da nam dostavite zakonitu dokumentaciju iz koje proizlazi obveza Grada i stavljanje iste u Proračun za 2015.god. glede Garaže. U istom dopisu smo također tražili odgovore na sva naša postavljena otvorena pitanja kao i priloge koje niste nikada dostavili iako to piše u Sporazumu.

U zaključku istog dopisa smo naveli da je ta dokumentacija u funkciji održavanja sastanka s Vama glede Proračuna za 2015. g., kojeg mi nikada nismo otkazali, nego Vi. Kako do današnjeg dana niste uopće našli za shodno da nam bilo što odgovorite, nejasni su nam razlozi takvog Vašeg ponašanja iako imate pravo da nas ignorirate.

Još jedanput Vam skrećemo pažnju i pozivamo da nepotrebno ne uvlačite i ne nagovarate gradske vijećnike na donošenje protuzakonitih odluka zamotanih u putove i stranputice Proračuna.

Pročitajte još jedan put dopis kojeg ste putem protokola od nas uredno zaprimili (2. 12. 2014. g.), ukrstite ga i sravnite s Ugovorom o pravu građenja, Ugovorom o zakupu i upravljanju (Garaže), Tužbom koja se vodi u Gospodarskoj komori, činjenici otvorenog stečajnog postupka nad „Ragusa parking“ d.o.o. kao i odnosa Midia grupe i PBZ-a.

Ponovno Vas pozivamo da objavite tko je autor teksta Sporazuma o uređenju međusobnih prava i obveza kojeg ste nam dostavili ili postoji više verzija za koje mi ne znamo.

Zaključak

Svaki dogovor, Sporazum, Ugovor ili bilo kako ga zvali, koji neće biti potpisan od strane Garaže Dubrovnik d.o.o., Grada, Ragusa parking d.o.o. u stečaju i PBZ-a i u njemu ne bude eksplicitno i decidirano pisalo da svi njegovi potpisnici, nakon isplate iznosa od 40.000.000,00 kuna nemaju više nikakvih međusobnih odnosa ,obveza i potraživanja po osnovi ranije potpisanih ugovora i to Ugovora o pravu građenja, Ugovora o zakupu i upravljanju i svih njihovih Dodataka je nezakonit i financijski štetan za Grad.

Tajnik stranke
mr.sc. Ivan Jelčić“

Pročitajte još

Andro Vlahušić: Kako smo izgubili Grad?

Dulist

PROFESORICI SE PRIDRUŽIO I PROFESOR Uz Šuicu, i Legaz bi u Europu!

Dulist

RASKOL U MOSTU Marija Selak Raspudić: ‘Miletić se javno ogradio od mene’

Dulist