Aktualno

DARKFIELD ANALIZA Osvojite besplatni pregled žive kapi krvi!

U Dubrovnik ove subote dolazi osječka doktorica dr. med. spec.obit. med. Albina Dumić koja radi, sada već dobro poznatu, Darkfield mikroskopsku analizu iz žive kapi krvi.

Doktorica Dumić, inače obiteljski liječnik, već je 20 godina certificirana za ovu metodu, a zahvaljujući svojoj dugogodišnjoj praksi, poznaje gotovo sve dijagnoze modernog čovjeka. Pacijentima najčešće daje odgovore na pitanja u vezi iscrpljenosti organizma, glavobolja, posljedica uzimanja ljekova i zatrovanosti organizma, želučanih tegoba, čestih viroza, slabog imuniteta, mogućih bakterija u organizmu i alergija.

Darkfield analiza je bezbolna metoda, a radi se uzimanjem kapljice krvi iz prsta koja se potom, bez bojanja i fiksiranja, promatra pod mikroskopom dok je krv živa (15-tak minuta). Može se koristiti u medicinske svrhe kao nadopuna klasičnoj medicini, a kao preventivna metoda preporuča se svima budući se upalna stanja i predispozicije za bolesti mogu vidjeti i do šest mjeseci prije pojave prvih simptoma i tako započeti liječenje prije nego se bolest uopće razvije.

Broj mjesta je ograničen. Svoj termin možete rezervirati putem Facebook stranice ili na broj 098/618-917. Cijena Darkfield analize sa stručnim savjetovanjem je 350 kuna i traje oko pola sata, a nalaz dobijete odmah po završetku.

Za naše čitatelje osigurali smo jednu besplatnu Darkfield analizu sa savjetovanjem kod dr. Dumić! Sve što trebate napraviti je poslati na mail nagradna@dulist.hr s naznakom ‘Darkfield’ svoje podatke, ime, prezime i broj mobitela.

Pročitajte još

PRODAJA SE PRESELILA U VIRTUALNE VODE Raste kupovina u ‘dva klika’

Dulist

Iz sustava eNautika izbrisano 807 čarterskih tvrtki

Dulist

Dubravka i Romana pobijedile su rak dojke: ‘Treba naći motiv za život!

Maria Prkut

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija