DuList IN

‘DANCE EXTRAVAGANZA’ U REVELINU Svjetski prvaci na najljepšoj sceni!

blank

Plesni spektakl ‘Dance extravaganza’ održat će se u Revelinu u četvrtak, 17. kolovoza u 20 sati gdje ćemo imati jedinstvenu priliku uživati u plesnoj čaroliji koju će nam omogući najveća plesna imena. Svjetski prvaci u stepu i modernom plesu, pobjednici emisije ‘Ples sa zvijezdama’ i mnogi drugi osigurat će nam, jamče organizatori, večer za pamćenje.

-Rijetko imamo priliku vidjeti ovoliko poznatih imena iz plesne industrije u Dubrovniku i čast nam je što smo u mogućnosti ponuditi publici ovakav kvalitetan plesni program – rekla je organizatorica Linda Valjalo, voditeljica Plesnog studia Step’n’Jazz, ističući kako će nastupati svi koreografi koji rade kao treneri na festivalu.

-Daniel Borak, Alex Ostanin i Fran Žuglić iz Švicarske, Ukrajine i Zagreba, višestruki svjetski prvaci u stepu. U latinu ćemo vidjeti svima poznate sestre Petru Jeričević i Paulu Tonković, obje pobjednice emisije Ples sa zvijezdama. Predstavit će nam se i Hope Maimane iz Južnoafričke Republike u suvremenoj tehnici, te Samuel Salter lyrical iz Engleske. Iz Čakovca nam stiže i koreografkinja Virna Hošnjak. Uz sve to će takoder nastupati mlade buduće plesne zvijezde iz Hrvatske i Slovenije koji su svjetski i europski prvaci u stepu, modernom i hip hopu – otkrila je Valjalo.
blank

Pročitajte još

Meksičko vjenčanje iz snova Fani Stipković i Fernanda Hierra

Dulist

16-godišnja Metkovka oduševila Severinu i ostatak žirija u prvoj epizodi SuperStar-a

Dulist

[FOTO] Matador u Revelinu oduševio melodičnim i progresivnim setom

Dulist