Aktualno

Danas prvi let iz Pariza

aerodrom zracna luka cilipi

Prvi let Croatia Airlines na redovitoj liniji Paris – Dubrovnik – Paris slijeće u dubrovačku zračnu luku ovog petka, 4. studenog.

Sve u sklopu zimskog programa Destinacijskog menadžmenta pri Turističkoj zajednici grada Dubrovnika. Redovna linija će od ove jeseni biti uspostavljena svakog petka i nedjelje kroz cijelu godinu. Kako javljaju iz TZ-a svi polasci vikend programa u Dubrovniku u studenom su već prodani.

– Što se tiče promotivnih aktivnosti na francuskom tržištu uz asistenciju HTZ ureda u Parizu već tijekom ljeta informirani su mediji o novoj izravnoj liniji. Na sajmu Top Resa u Parizu predsjednica destinacijskog managementa Pave Župan Rusković održala je niz razgovora sa zainteresiranim agentima, a sljedećeg tjedna očekujemo dolazak četrdesetak agenata s francuskog tržišta za koje će biti organiziran vikend program, identičan onome koji se nudi posjetiteljima – ističu iz TZ-a.

Banner 300x250 DU 1

Program "Dubrovnik – grad za sva godišnja doba", uz boravak u kvalitetnim dubrovačkim hotelskim objektima, uključuje obilazak grada, šetnje u prirodi, wellness i spa tretmane, izlete u Ston i Konavle s folklorom, a kao posebnu poslasticu pripremljene su i scensko – glazbena događanja u velikoj čitaonici palače Sponza koja organiziraju Dubrovačke ljetne igre.

Predstave, temeljem blaga Državnog arhiva u Dubrovniku, svjedoče višestoljetne kulturno-povijesne veze Dubrovnika s Francuskom, Njemačkom, Velikom Britanijom, Sjedinjenim američkim državama, a izvodit će se na francuskom, engleskom i njemačkom.

– Za naše "zimske" goste, kao i domaće ljude, subotom uvečer u hotelu Hilton Imperial održavat će se plesne zabave s evergreen glazbom u izvedbi grupe Sigma – najavljuju iz Turističke zajednice, uz dodatak kako se prema dosadašnjem stanju prodaje na francuskom tržištu i poduzetim akcijama na ostalim tržištima, s pravom očekuje da će projekt produljenja sezone dati svoje efekte već ove godine, a puni zamah u naredne dvije godine.
 

Pročitajte još

MOKOŠICA PRVI PUT PROSLAVILA SV. GAŠPARA ‘Misu je doživljavao kao nešto veličanstveno’

Dulist

GORDAN BOSANAC ‘Šuica je prekršila kodeks ponašanja, mora se suočiti sa sankcijama

Dulist

ISPUCALI STUPOVI PELJEŠKOG MOSTA Stručnjaci tvrde kako sigurnost prometa nije ugrožena

Dulist