Aktualno

‘DAN LJUTE NARANČE’ Osladite se i napravite dobro djelo

Udruga DEŠA – Dubrovnik i ovu, već devetu godinu zaredom, organizira humanitarnu manifestaciju ‘Dan ljute naranče’, koja će se održati u subotu, 2. veljače 2019. ispred Sponze od 10:00 do 16:00 sati. Želja je njihovim ‘slasnim’ doprinosom uveličati Festu svetog Vlaha te prikupljenim novčanim sredstvima pomoći sugrađane.

Ove godine prihod od prodaje slastica namijenjen je za pomoć potrebitim stanovnicima Dubrovnika te za liječenje trogodišnjeg dječaka Lukasa Hasana.

U suradnji sa Facebook grupom ‘Pomoć za Dubrovčane’ koja je do sad odradila pregršt humanitarnih akcija i pomogla brojnim siromašnim stanovnicima našega grada, dijelom prikupljenih sredstava osigurati će se osnovne životne potrepštine za siromašne obitelji iz našeg grada, a dio prikupljenih sredstava biti će uplaćen za liječenje malenog Lukasa s Pelješca. Lukas ima 3 godine i 9 mjeseci, ne može sjediti, govoriti i ne hoda te mora ići na lasersku operaciju tetiva na nogama, operaciju na rukama te operaciju očiju. Cilj je da dio od prihoda prodaje slastica se uplati za troškove operacije i rehabilitacije koji su pred Lukasom i njegovom obitelji.

Brojni restorani, slastičarne i hotelske kuće rado su se odazvali ovom pozivu pa su od džema ljute naranče pripravili raznovrsne slastice koje će se prodavati ispred Sponze. U slučaju lošeg vremena humanitarna akcija održat će se u Luži.

Pročitajte još

Uhićen mladić iz Splita koji je autom udario policajca

Dulist

Ivona Michl: ‘U Dubrovačkim muzejima inspekcijskim nadzorom nisu utvrđeni nedostaci’

Dulist

[TUP BUDUĆNOSTI] Gradski vijećnici podijeljenih mišljenja o sudbini bivše gruške tvornice

Andrea Falkoni Račić

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija