Aktualno

DAN JE DARIVATELJA KRVI ‘Hvala za svaku darovanu dozu. Ugradili ste sebe u živote drugih!’

Današnji dan, 25. listopada – Dan darivatelja krvi – obilježava humanost naših darivatelja, plemenitost i bezgranična ljubav prema čovjeku – ističu iz Crvenog križa Dubrovnik te upućuju čestitku svim darivateljima.

-Dragi naši darivatelji krv, hvala vam za svaku darovanu dozu krvi. Unatoč brojnim preprekama s kojima se kao društvo suočavamo, zahvaljujući Vama postigli smo da svaki pojedinac i zajednica u slučaju potrebe imaju mogućnost pravovremene opskrbe sigurnom i kvalitetnom krvi i krvnim pripravcima. Dostupnost sigurne krvi u svijetu i dalje je privilegija rijetkih, a mi smo među njima. Darujući krv, ugradili ste dio sebe u živote drugih ljudi ostavljajući neizbrisiv trag u njihovim životima te time postali karika koja povezuje zdravlje i bolest na najčovječniji način darujući onima u potrebi nadu u oporavak i daljnji život. Beskrajno Vam hvala od srca! Cijenimo Vašu plemenitost i čestitamo Vam 25. listopada – Dan darivatelja krvi – Vaš dan! – poručili su iz Crvenog križa Dubrovnik.

Pročitajte još

ZAČINIMO BOŽIĆ LJUBAVLJU Humanitarna akcija kuhanja bakalara na sv. Mihajlu

Dulist

Naši policajci obilježili Međunarodni dan osoba s invaliditetom

Dulist

VICKO MIHALJEVIĆ NA SATU POVIJESTI Branitelji su bili odlučni do zadnjega braniti svoj grad

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija