DuList IN

DAN IZ SNOVA Vjenčanja u Adriaticu postala su još ljepša!

DAN IZ SNOVA Vjenčanja u Adriaticu postala su još ljepša!

Vjenčanja u svadbenoj sali hotela Adriatic tradicionalno se održavaju više od četiri desetljeća. Ove je godine grupacija Hotela Maestral odlučila udahnuti svježinu i podariti novi izgled ovom poznatom svadbenom prostoru.

— Mladenci koji su nas nedavno posjetili kako bi dogovorili vjenčanje, rekli su kako primjećuju veliku razliku od prijašnjeg izgleda – reći će direktor hotela Adriatic Mladen Miović provodeći nas kroz novouređeni prostor koji može primiti do 300 uzvanika. Postavljena je, naime, nova rasvjeta kojom se stvara poseban efekt i ugođaj u sali, nove zavjese te unutarnji šank. Nakon mjesec dana radova, sala je ‘osvježena’ novim izgledom.

DAN IZ SNOVA Vjenčanja u Adriaticu postala su još ljepša!

Najbolji rižot
Direktor Miović navodi kako već imaju desetak dogovorenih vjenčanja, no za razdoblje rujna, listopada i studenog. Jedan od glavnih razloga zbog kojeg mladenci žele provesti najljepši dan u ovom hotelu u srcu Uvale Lapad upravo su kulinarski specijaliteti.

—Stvarno će brojni reći kako imamo najbolju kuhinju u Gradu. Naš teleći rižot daleko je najprepoznatljiviji – priča nam Miović. Cijene nisu mijenjali te su i dalje, kaže, ostale izrazito povoljne. Naime, u ponudi imaju dva svadbena menija.

DAN IZ SNOVA Vjenčanja u Adriaticu postala su još ljepša!

— Uzvanici mogu uživati u koktelima po promotivnim cijenama. Imamo također povoljnu ponudu pića, torte i pjenušca. Mladenci mogu izabrati boju svijeća i traka za stol, kao i boju mašni za stolice koje imaju bijele navlake – objašnjava direktor. Nakon svečanosti, mladenci imaju besplatnu prvu bračnu noć. Tamo ih dočekuje pjenušac i košara s voćem. Za obitelj i uzvanike nude smještaj po povoljnim cijenama u hotelskom smještaju.

— I naravno, mladenci i uzvanici imaju besplatan parking – napominje Miović te ističe da taracu Adriatica, na kojoj se mladenci s uzvanicima okupljaju prije ulaska u salu, karakterizira ‘najljepši zalazak sunca i pogled na Elafitske otoke’, kaže Miović.

— Uzvanici nerijetko znaju ostati vani i uživati u zalasku, uz bogatu ponudu koktela i pića, prije početka svadbene svečanosti u sali – rekao je direktor.

HOTELI MAESTRAL
Masarykov put 5,
Dubrovnik 099 257 1083
gm_adriatic@hotelimaestral.com
www.hotelsindubrovnik.com

Pročitajte još

Revelin osvojio 25. mjesto na ljestvici Top 100 klubova DJ Maga

Dulist

Iako mu je prva godina, ‘Župski pjat’ već se može nazvati – tradicionalnim festivalom!

Dulist

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist