DuList IN

Damir Zurub ima najbolju podvodnu fotografiju!

Autor: Damir Zurub

Damir Zurub osvojio je nagradu za najbolju fotografiju na Otvorenom prvenstvu u podvodnoj fotografiji koje se održavalo u Dubrovniku od petka do nedjelje.

Zurub iz Ronilačkog kluba ‘Roniti se mora’ prikazao je podvodni ambijent. Uz to, osvojio je i ukupno prvo mjesto u kategoriji DSLR fotoaparata, a njegov klub prvo mjesto ekipno. Najboljim ekipama i pojedincima nagrade je uručio predsjednik Hrvatske zajednice tehničke kulture Damir Tomić.

Na prvenstvu su sudjelovala 23 ronioca iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine. Natjecali u dvije kategorije – DSLR (digitalni refleksni ili bezzrcalni (mirrorless) fotoaparati) i KOMPAKT (digitalni kompaktni fotoaparati ili akcijske kamere). Fotografija podvodnog ambijenta s modelom ili bez njega, fotografija ribe i makro fotografija bile su zadane teme, objasnili su iz Zajednice tehničke kulture Dubrovnik.

Natjecanje su otvorili predsjednik Hrvatske zajednice tehničke kulture Damir Tomić, predsjednik Hrvatskog ronilačkog saveza Kamilo Čuljak i tajnik Ronilačkog kluba Dubrovnik Vlaho Radonić.

Organizatori natjecanja bili su Hrvatski ronilački savez kao pokrovitelj i Ronilački klub Dubrovnik kao organizator i domaćin, koje posebno veseli prvi nastupi dubrovačkih ronioca na prvenstvu.

Autor naslovne fotografije: Damir Zurub

 

Pročitajte još

‘TRAVEL OFF PATH’ Zašto će Dubrovnik biti jedna od popularnijih destinacija ovog ljeta?

Dulist

Adriana i Duje Ćaleta-Car čekaju drugo dijete

Dulist

POGLEDALI SMO EKRANIZACIJU VIDEOIGRE ‘THE LAST OF US’ Serija s uputama za preživljavanje

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija