DuList IN

Damir Zurub ima najbolju podvodnu fotografiju!

Damir Zurub ima najbolju podvodnu fotografiju!
Autor: Damir Zurub

Damir Zurub osvojio je nagradu za najbolju fotografiju na Otvorenom prvenstvu u podvodnoj fotografiji koje se održavalo u Dubrovniku od petka do nedjelje.

Zurub iz Ronilačkog kluba ‘Roniti se mora’ prikazao je podvodni ambijent. Uz to, osvojio je i ukupno prvo mjesto u kategoriji DSLR fotoaparata, a njegov klub prvo mjesto ekipno. Najboljim ekipama i pojedincima nagrade je uručio predsjednik Hrvatske zajednice tehničke kulture Damir Tomić.

Na prvenstvu su sudjelovala 23 ronioca iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine. Natjecali u dvije kategorije – DSLR (digitalni refleksni ili bezzrcalni (mirrorless) fotoaparati) i KOMPAKT (digitalni kompaktni fotoaparati ili akcijske kamere). Fotografija podvodnog ambijenta s modelom ili bez njega, fotografija ribe i makro fotografija bile su zadane teme, objasnili su iz Zajednice tehničke kulture Dubrovnik.

Natjecanje su otvorili predsjednik Hrvatske zajednice tehničke kulture Damir Tomić, predsjednik Hrvatskog ronilačkog saveza Kamilo Čuljak i tajnik Ronilačkog kluba Dubrovnik Vlaho Radonić.

Organizatori natjecanja bili su Hrvatski ronilački savez kao pokrovitelj i Ronilački klub Dubrovnik kao organizator i domaćin, koje posebno veseli prvi nastupi dubrovačkih ronioca na prvenstvu.

Autor naslovne fotografije: Damir Zurub

 

Pročitajte još

Revelin osvojio 25. mjesto na ljestvici Top 100 klubova DJ Maga

Dulist

Iako mu je prva godina, ‘Župski pjat’ već se može nazvati – tradicionalnim festivalom!

Dulist

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist