DuList IN

DALMATIAN DANCE TROPHY Dubrovački plesači iz Splita se vratili sa zlatnim i srebrnim medaljama

Plesači dubrovačkih plesnih klubova vratili su se s nizom medalja oko vrata s Dalmatian Dance Trophyja. Plesni studio 3V osvojio je četiri zlata i četiri srebra. Prvo mjesto osvojio je MTV Duo Senior, MTV grupa junior, MTV grupa djeca 2 i Lyrical grupa djeca 2, dok su drugo mjesto osvojili Modern Duo Senior, Lyrical Solo Junior, Modern Grupa Junior i MTV Grupa Djeca1.

Plesni studio Lazareti Dubrovnik osvojio je tako tri prva mjesta i to s ‘modern’ grupom juniora s koreografijom Revolt, jazz grupom juniora koji su izveli koreografiju Infinity souls, a prvo mjesto pripalo je i juniorki Nini Glumac koja je izvela lyrical solo koreografiju Body. Nina je dobila zlatnu ulaznicu u gala večer na kojoj je osvojila 3. mjesto u ukupnom poretku za sola, dua i tria. Drugo mjesto osvojila je ‘modern’ grupa djece s koreografijom Boom boom, a juniorki Petri Orepić pripalo je drugo mjesto s koreografijom Stone cold. Šesto mjesto pripalo je seniorki Loreni Krizmanić s koreografijom Bella ciao.

Foto/Video: Facebook/Plesni studio 3V, Plesni studio Lazareti Dubrovnik

Pročitajte još

[ŠAPA TJEDNA] Upoznajte zaigranu Cici!

Dulist

[MLADOSTI, UŽIVAJTE!] Čarobna večer uz more maturanata dubrovačke Gimnazije

Zvonimir Pandža

U Lazaretima se u kolovozu održava ‘Dance Invasion’, stiže i Gabriela Pilić

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija