DuList PROMO

DAIKINOVA NAJNOVIJA PERFERA Klima uređaji – kupnja ili investicija?

DAIKINOVA NAJNOVIJA PERFERA Klima uređaji – kupnja ili investicija?

Opravdanost klimatizacije unutarnjih prostora danas je vrlo jasna, temperature su sve veće ljeti, zime su sve blaže, a klima uređaji sve napredniji u svakom pogledu, tehnologije, dizajna, upravljanja. Pred kupcima se pojavljuje dvojba, kupiti ‘neku klimu’ jer neće puno trebati ili investirati u bolji uređaj koji može imati širu primjenu i puno više dana u godini. Japanski proizvođač Daikin od 1924. godine proizvodi uređaje vrhunske kvalitete i performansi, a prošli je mjesec tržište ugledala i najnovija serija uređaja Perfera.

Ime Perfera dolazi iz riječi Performance i jasno označava seriju kojoj su glavne značajke radne karakteristike pa je tako Perfera predvodnik tržišta u tom segmentu i odgovorit će na želje i potrebe i onih najzahtjevnijih, prvenstveno jer dolazi u 2 izvedbe – zidnoj klasičnoj i parapetnoj (podnoj). Perfera je svakako investicija koja se vraća, a evo i kako.

DAIKINOVA NAJNOVIJA PERFERA Klima uređaji – kupnja ili investicija?

 

Pogonski troškovi
A+++ je oznaka najviše energetske učinkovitosti koja odlikuje Perferu i u grijanju i u hlađenju (do klase 35) i zbog konstrukcije vanjske jedinice može stabilno osigurati grijanje do vanjske temperature i od -20°C uz troškove od svega 5 do 7 kuna na dan. Putem online aplikacije, na vašem telefonu uvijek možete imati točan podatak o potrošnji na dnevnom, tjednom ili mjesečnom nivou.

Komfor korisnika
Uz razinu buke od svega 19dBA Perferu se u radu ne čuje, dok infracrveni senzor (inteligentno oko) pazi da strujanje zraka ne ide u smjeru osoba koje se u prostoru nalaze bez obzira krećete li se kroz prostor ili odmarate sjedeći na jednom mjestu. Ista funkcija stavlja Perferu u štedni režim ako zaboravite ugasiti uređaj i izađete van.
Perfera u funkciji grijanja je najviše prepoznata na tržištu u podnoj izvedbi jer ima funkciju brzog zagrijavanja prostora (Heat Boost) kao i funkciju zagrijavanja poda. Ukoliko korisnik pritisne tipku Heat+ na svom upravljaču, Perfera emitira toplinu simulirajući rad radijatora potpuno nečujno.

Čistoća zraka
Jeste li znali da ponekad unutarnji zrak može biti i do 100 puta više kontaminiran od vanjskog? Poseban naglasak na ovu činjenicu Daikin je postavio ugradnjom svog patenta koji se zove Flash Streamer i koji elektrostatskim putem eliminira iz zraka neugodne mirise, bakterije i plijesan i to u samo 15 minuta rada. Biti na svježem zraku uz Perferu, može značiti i da ste u udobnosti vlastitog doma. Uistinu Perfera svojim senzorima ‘sluša’ potrebe korisnika, ali ako imate Google Assistant ili Amazon Alexu, sluša i doslovno jer može biti glasovno upravljana. ‘Perfera, namjesti temperaturu na 23 °C.’
Velike duljine instalacija i visinske razlike koje omogućuje Daikin tehnologija nameću Perferu kao rješenje svakom potencijalnom korisniku kojeg muči pitanje s početka teksta – kupnja ili investicija – jer odluka je laka ako je investicija isplativa. Minimalnih 15 godina vijeka trajanja uređaja ne morate brinuti o svom grijanju, hlađenju ili čistoći zraka – to će obaviti Daikin Perfera.
Za sva dodatna pitanja, na raspolaganju su profesionalci. Tvrtka Tehnoelektronik iz Dubrovnika ponudit će detaljne savjete za vaše potrebe i prostor, brzu i stručnu ugradnju, a za potvrdu kvalitete – ponuditi i 5 godina garancije na Daikin Perfera uređaje.

DAIKINOVA NAJNOVIJA PERFERA Klima uređaji – kupnja ili investicija?

Pročitajte još

Otkrijte najbolje slot igre u hrvatskim online kasinima

Dulist

Zanimljive činjenice o automatima za igre

Dulist

Nije šala! Od danas u TuttoBene popust 40 posto na sve!

Dulist