Zanimljivosti

„Da, ti to možeš“

Povjerenstvo za ravnopravnost spolova Dubrovačko-neretvanske županije organiziralo je okrugli stol „Da, ti to možeš“ posvećenom ženama s invaliditetom.

Na njemu su sudjelovale i zamjenica župana Marija Vučković te pročelnica za međugeneracijsku solidarnost, branitelje i obitelj Nina Skurić.

Marija Vučković tom je prilikom rekla je da je svjesna da institucije ne čine dovoljno da olakšaju ženama s invaliditetom uključivanje u život zajednice. Budući da je ženama s invaliditetom zapošljavanje dodatno otežano, zamjenica je naglasila važnost događaja poput ovog koji tim ženama pružaju priliku da javno ispričaju s kakvim se problemima suočavaju te institucijama da te probleme riješe.

Među sudionicama okruglog stola bile su i paraolimpijka Ana Sršen, glasnogovornica hotela Rixos Libertas Roberta Šimunović, Antonija Kiriđija iz Županijske Lučke uprave, ujedno i članica Društva Multiple Skleroze Dubrovnik, studentica Medija i kulture društva Željka Surla, Sanja i Marina Mustapić te brojni drugi pripadnici javnog života Dubrovačko-neretvanske županije.        
 

Pročitajte još

Prolistala je stoljetna murva na Pilama!

Dulist

[FOTOGRAFIJA TJEDNA] Mistični otočić svetog Andrije

Zvonimir Pandža

Hrvatska od danas ima čak 42 proizvoda zaštićenog naziva u EU!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija