Zanimljivosti

„Da, ti to možeš“

Povjerenstvo za ravnopravnost spolova Dubrovačko-neretvanske županije organiziralo je okrugli stol „Da, ti to možeš“ posvećenom ženama s invaliditetom.

Na njemu su sudjelovale i zamjenica župana Marija Vučković te pročelnica za međugeneracijsku solidarnost, branitelje i obitelj Nina Skurić.

Marija Vučković tom je prilikom rekla je da je svjesna da institucije ne čine dovoljno da olakšaju ženama s invaliditetom uključivanje u život zajednice. Budući da je ženama s invaliditetom zapošljavanje dodatno otežano, zamjenica je naglasila važnost događaja poput ovog koji tim ženama pružaju priliku da javno ispričaju s kakvim se problemima suočavaju te institucijama da te probleme riješe.

Među sudionicama okruglog stola bile su i paraolimpijka Ana Sršen, glasnogovornica hotela Rixos Libertas Roberta Šimunović, Antonija Kiriđija iz Županijske Lučke uprave, ujedno i članica Društva Multiple Skleroze Dubrovnik, studentica Medija i kulture društva Željka Surla, Sanja i Marina Mustapić te brojni drugi pripadnici javnog života Dubrovačko-neretvanske županije.        
 

Pročitajte još

[FOTO/VIDEO] ‘KAKO NE BI OPET POSTALI NEZNANCI’ Druženje GO UHDDR Grada Dubrovnika i njihovih suboraca na Tireni

Dulist

Bliže se trodnevnica i proslava sv. Mihajla

Dulist

Boks i pjesništvo obilježili su život Ratka Zvrka

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija