Aktualno

CROATIA AIRLINES Otkazan prvi jutarnji let prema Zagrebu

Prvi je jutarnji let Croatije Airlines iz Dubrovnika za Zagreb, onaj predviđen u 6.40, otkazan. O razlozima otkazivanja pokušali smo doznati u Zračnoj luci Dubrovnik te su nas uputili direktno na Croatiju Airlines.

Na sva četiri broja koja smo dobili nitko se najprije nije javljao, a nakon gotovo sat vremena, napokon smo uspjeli dobiti na telefon službenicu Croatije koja nam je rekla kako nije ovlaštena dati informaciju zašto je let otkazan te kako će ovlaštena osoba za davanje bilo kakve informacije biti dostupna tek sutra.

Međutim, to će već biti kasno za putnike koji su ‘bukirali’ taj let, ukoliko nisu prethodno obavIješteni o otkazivanju.

Podsjetimo, Dubrovčani već neko vrijeme imaju problema s letovima Croatije Airlines. Zbog radova u Zračnoj luci Dubrovnik, pista je skraćena, a letovi Croatije reducirani. Mnogi su se putnici već žalili kako su im letovi iznenada otkazani pa su se do Dubrovnika redovito vraćali autobusima.

Pročitajte još

ELEKTROTEHNIČARI SLAVE 56. GODINA MATURE Rodilo se zajedništvo koje nikad neće prestati!

Dulist

PROMETUJE 48 LINIJA IZ 21 DRŽAVE Kraj posezone u Dubrovniku još nije na vidiku

Dulist

MARINA SVILOKOS ‘Neizvjesno je hoćemo li cijepljenje uopće moći organizirati u našim ljekarnama’

Iva Dedo

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija