DuList IN

“Cosi fan tutte voli duList!”

"Cosi fan tutte voli duList!"

'Cosi fan tutte' voli duList! – poručili su na fotografiji snimljenoj na Stradunu raspjevani članovi glumačkog ansambla i produkcijske ekipe sjajnog projekta koji je ove godine vratio operu na program Ljetnih igara u punom sjaju.

Portali duList i justdubrovnik.com od samih početaka su pratili razvoj ovog ambicioznog međunarodnog projekta, Mozartove komične opere u dva čina, izvedene povodom ulaska Hrvatske u Europsku uniju.

Podsjetimo 'Così fan tutte' je na programu ovogodišnjih 64. Dubrovačkih ljetnih igara, kao projekt međunarodnog karaktera, ostvarena u suradnji fondacije Music Without Frontiers iz Londona, Agevent agencije iz Dubrovnika i Dubrovačkih ljetnih igara, a uz odlične reakcije i kritike i publike.

Uz redateljski izričaj Sally Burgess, scenografiju uglednog svjetskog arhitekta i scenografa Charlesa Phua, kostimografiju priznate modne dizajnerice Matije Vuica, dirigentsko ravnanje Olivera Gilmoura te značajan doprinos Dubrovčana Miša Mihočevića i Roberta Boškovića nije ni moglo biti drukčije.

Pročitajte još

IVANA MAROVIĆ IZ TAJLANDA ‘Jela sam škorpione, a otrovala se piletinom’

Dulist

[FOTO] UNIDU BookClub – inicijativa koja obogaćuje studentski život Dubrovnika

Nora Di Leo

DEFINITIVNO FAVORIT! Baby Lasagna skočio na eurovizijskim kladionicama

Dulist