Zanimljivosti

Cinestar traži deset zaposlenika

cinestar

Tvrtka Blitz Cinestar iz Zagreba traži zaposlenike za svoj multipleks u sklopu kompleksa Dvori Lapad čije se otvaranje očekuje 15. svibnja.

Točnije, traži se jedan upravitelj multipleksa, dva asistenta upravitelja multipleksa, tri kinooperatera i četiri blagajnika-prodavača.

Za mjesto upravitelja potrebno je zadovoljiti uvjet visoke ili više stručne spreme, poznavanje engleskog jezika, dvije godine iskustva te poznavanje rada na PC-u.

Za mjesta dva asistenta upravitelja mogu se javiti oni kandidati koji imaju visoku ili srednju stručnu spremu, znaju engleski jezik, imaju dvije godine iskustva i znaju se služiti PC-em.

Tri buduća kinooperatera morat će ispuniti tražene uvjete, prije svega srednja ili viša stručna sprema tehničkog smjera. Očekuje se poznavanje rada na računalu, a poznavanje engleskog jezika smatra se kao prednost za ovo radno mjesto.

Kandidati za mjesto blagajnika-prodavača, njih četiri, morat će ispuniti uvjet srednje stručne spreme i poznavanja rada na PC-u, dok je znanje engleskog jezika prednost pri prijavi.

Rok za sve prijave je 20. travnja, zainteresirani se mogu prijaviti na e-mail posao@blitz-cinestar.hr, a sva radna mjesta otvaraju se na neodređeno vrijeme.

Podsjetimo, CineStar Dubrovnik bit će u potpunosti digitalizirano kino sa tri dvorane ukupnog kapaciteta 575 sjedala. Čak dvije dvorane bit će opremljene RealD 3D tehnologijom, a CineStar će i u Dubrovniku predstaviti svoju ultimativnu kino dvoranu, CineStar eXtreme, s platnom veličine 100 m².

Redovno prikazivanje filmova započet će 16. svibnja. Svi posjetitelji multipleksa CineStar Dubrovnik imat će osiguran besplatan parking.

Pročitajte još

NA DANAŠNJI DAN 1905. Na Dubcu rođen začetnik moderne ekološke misli Tomislav Macan

Dulist

IPAK MOGUĆE GREŠKE U MJERENJU? I stručnjaci iznenađeni naglim padom temperature mora

Dulist

KUĆA BUKOVAC Još jedna Art&Wine radionica

Dulist