DuList IN

ČETVRTI DAN Evo što nas čeka na vrhuncu Good Food-a!

ČETVRTI DAN Evo što nas čeka na vrhuncu Good Food-a!

Predstavljanje Bledske kuhinje, Tvornica slastica Lucije Tomašić i Poslijepodne uz čaj u Hotelu Libertas Rixos, koji će se održati u nedjelju 25. listopada, vrhunac su Good Food Festivala 2015. Posljednjeg dana Festivala sve završava kako je i počelo, naravno – uz dobru hranu!

Tvornica slastica Lucije Tomašić održat će se s početkom u 10 sati u TIC – u Pile. Druga radionica mlade diplomirane slastičarke u sklopu Good Food Festivala 2015. namijenjena je mamama, bakama i tetkama – a tema je ”Kako pripremiti slatki stol za najmlađe”, izraditi „cake pops“ i „lollipops“. Interes dubrovačkih gospođa i ostalih posjetitelja za radionice Good Food Festivala rezultirao je osmišljavanjem ovih radionica dubrovačke slastičarke.

Prezentacija tipičnih domaćih proizvoda iz Slovenije održat će s početkom u 11 sati u palači Sponza. Upoznajte Bled u Dubrovniku kroz okuse i mirise – osladite se čuvenim bledskim kremšnitama! Ovaj događaj posvećen je nedavno preminulom članu Turističkog vijeća TZ Dubrovnik, bardu dubrovačkog ugostiteljstva, počasnom građanina grada Bleda, čovjeku koji je veliki dio života i djelovanja posvetio razvijanju prijateljstva i suradnje između dvaju turističkih bisera – slovenskog Bleda i našeg Grada, gosparu Ivu Rudenjaku. Prigodnom rječju obratit će se gradonačelnik Bleda, Jozef Fajfar i direktorica TZ Dubrovnik Romana Vlašić.

Završni događaj ovogodišnjega Good Food Festivala je Poslijepodne uz čaj u Hotelu Rixos Libertas. Chef Ozgur Donertas za ovu posebnu priliku pripremit će niz raznovrsnih slastica i slanih zalogaja. Hrvatska glazbena umjetnica Danijela Pintarić i pijanist Darko Domitrović izvest će niz odabranih evergreena za potpuni doživljaj popodneva uz čaj u Rixosu! Na taj će se način zaključiti drugo izdanje iznimno uspješnog Good Festivala u Dubrovniku. Sve je počelo, nastavilo se i završit će uz dobru hranu koju ovaj Festival na poseban način slavi!

Pročitajte još

Revelin osvojio 25. mjesto na ljestvici Top 100 klubova DJ Maga

Dulist

Iako mu je prva godina, ‘Župski pjat’ već se može nazvati – tradicionalnim festivalom!

Dulist

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist