Aktualno

ČESTITKE! Manjgura osvojila zlato i srebro u finalu međunarodne nagrade The! Awards!

Manjgura d.o.o., agencija za odnose s javnošću dubrovačkog PR stručnjaka Krešimira Macana osvojila je zlato u kategoriji the! award za odnose s javnošću u institucijama, udrugama i nevladinim organizacijama za Zagrebačko dijabetičko društvo i projekt pod nazivom Interaktivna izložba “diJAbetes pod kontrolom”, dok je srebro otišlo u ruke Abeceda komunikacije d.o.o. za Državni zavod za statistiku za projekt Popis stanovništva, kućanstava i stanova u Republici Hrvatskoj 2021.

-Pozlatio nam se projekt prve javne interaktivne izložbe na temu dijabetesa u Hrvatskoj “DiJAbetes pod kontrolom“ u kategoriji odnosa s javnošću u institucijama, udrugama i nevladinim organizacijama, dok je u kategoriji političkog komuniciranja srebrom nagrađena kampanja Marka Filipovića (SDP) za gradonačelnika Rijeke na lokalnim izborima 2021. Interaktivnu izložbu održanu u studenom prošle godine na zagrebačkom Cvjetnom trgu, Manjgura je osmislila i realizirala za Zagrebačko dijabetičko društvo, a sve s ciljem dodatne edukacije i osvještavanja javnosti, ali i samih oboljelih o mogućnostima prevencije i efikasne kontrole dijabetesa. Vrlo izazovna i na momente neizvjesna kampanja Marka Filipovića (SDP) za gradonačelnika Rijeke, koju je vodio Krešimir Macan, vlasnik Manjgure i istaknuti regionalni izborni savjetnik, osim što je ostvarila najbolji mogući rezultat – gradonačelničku poziciju, osvojila je i dvije prestižne nagrade, pišu iz Manjgure o ovom uspjehu.

Naime, isti su projekti ove godine osvojili i dva Grand PRixa Hrvatske udruge za odnose s javnošću (HUOJ) za najbolja komunikacijska ostvarenja u prošloj godini.

-Kada Manjgurini projekti osvoje dvije vrlo važne nagrade za redom, i to u godini kada slavimo i veliki 25. rođendan, znamo da smo na pravom putu i da radimo dobre stvari. Svakom našem projektu pristupamo s jednakim žarom, a uz veliko iskustvo i nepresušnu energiju koje svakodnevno ulažemo – to je onda dobitna kombinacija. Bila je ovo vrlo uspješna i plodonosna godina do sada, a što nas još sve očekuje vidjet ćete uskoro i sami! – rekao je Krešimir Macan.

Inače, po odluci stručnog međunarodnog žirija svih 18 prijavljenih projekata prošlo je u finale, a u konačnici je dodijeljeno 16 nagrada u 6 kategorija. Po prvi puta, u natjecanju su sudjelovali projekti iz Slovenije, Srbije te Bosne i Hercegovine.

Sve dobitnike možete provjeriti ovdje.

Pročitajte još

Caritas na novoj/staroj lokaciji u Solitudu od 1. kolovoza

Dulist

S polica trgovina povučeni čips i limun!

Dulist

ISTRAŽILI SMO Koliko gradske tvrtke troše goriva na službene automobile?

Mia Njavro Banić

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija