Aktualno

ČESTITKE! Manjgura osvojila zlato i srebro u finalu međunarodne nagrade The! Awards!

ČESTITKE! Manjgura osvojila zlato i srebro u finalu međunarodne nagrade The! Awards!

Manjgura d.o.o., agencija za odnose s javnošću dubrovačkog PR stručnjaka Krešimira Macana osvojila je zlato u kategoriji the! award za odnose s javnošću u institucijama, udrugama i nevladinim organizacijama za Zagrebačko dijabetičko društvo i projekt pod nazivom Interaktivna izložba “diJAbetes pod kontrolom”, dok je srebro otišlo u ruke Abeceda komunikacije d.o.o. za Državni zavod za statistiku za projekt Popis stanovništva, kućanstava i stanova u Republici Hrvatskoj 2021.

-Pozlatio nam se projekt prve javne interaktivne izložbe na temu dijabetesa u Hrvatskoj “DiJAbetes pod kontrolom“ u kategoriji odnosa s javnošću u institucijama, udrugama i nevladinim organizacijama, dok je u kategoriji političkog komuniciranja srebrom nagrađena kampanja Marka Filipovića (SDP) za gradonačelnika Rijeke na lokalnim izborima 2021. Interaktivnu izložbu održanu u studenom prošle godine na zagrebačkom Cvjetnom trgu, Manjgura je osmislila i realizirala za Zagrebačko dijabetičko društvo, a sve s ciljem dodatne edukacije i osvještavanja javnosti, ali i samih oboljelih o mogućnostima prevencije i efikasne kontrole dijabetesa. Vrlo izazovna i na momente neizvjesna kampanja Marka Filipovića (SDP) za gradonačelnika Rijeke, koju je vodio Krešimir Macan, vlasnik Manjgure i istaknuti regionalni izborni savjetnik, osim što je ostvarila najbolji mogući rezultat – gradonačelničku poziciju, osvojila je i dvije prestižne nagrade, pišu iz Manjgure o ovom uspjehu.

Naime, isti su projekti ove godine osvojili i dva Grand PRixa Hrvatske udruge za odnose s javnošću (HUOJ) za najbolja komunikacijska ostvarenja u prošloj godini.

-Kada Manjgurini projekti osvoje dvije vrlo važne nagrade za redom, i to u godini kada slavimo i veliki 25. rođendan, znamo da smo na pravom putu i da radimo dobre stvari. Svakom našem projektu pristupamo s jednakim žarom, a uz veliko iskustvo i nepresušnu energiju koje svakodnevno ulažemo – to je onda dobitna kombinacija. Bila je ovo vrlo uspješna i plodonosna godina do sada, a što nas još sve očekuje vidjet ćete uskoro i sami! – rekao je Krešimir Macan.

Inače, po odluci stručnog međunarodnog žirija svih 18 prijavljenih projekata prošlo je u finale, a u konačnici je dodijeljeno 16 nagrada u 6 kategorija. Po prvi puta, u natjecanju su sudjelovali projekti iz Slovenije, Srbije te Bosne i Hercegovine.

Sve dobitnike možete provjeriti ovdje.

Pročitajte još

ROĐENI ISTI DAN I GODINU Sretan rođendan Josipu Škerlju i Lukši Peku!

Dulist

IZVJEŠĆE O RADU POVJERENSTVA PRED VIJEĆNICIMA Na što su se žalili pacijenti tijekom 2023.?

Dulist

Izložba ‘Dani ponosa – herojska obrana Dubrovnika 1991.’ gostuje u Zagrebu

Dulist