Grad

ČESTITKA GRADONAČELNIKA ‘Od srca želim da Pesah svima donese samo dobro, sreću, ljubav i mir’

ČESTITKA GRADONAČELNIKA 'Od srca želim da Pesah svima donese samo dobro, sreću, ljubav i mir'

Povodom najvećeg židovskog blagdana Pesaha, gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković uputio je prigodnu čestitku predsjednici Židovske općine u Dubrovniku Sabrini Horović i svim sugrađanima židovske vjeroispovijesti:

-Poštovana gospođo Horović,

povodom najvećeg židovskog blagdana Pesaha, Vama i svim pripadnicima Židovske općine u Dubrovniku u ime Grada Dubrovnika i u svoje osobno upućujem najiskrenije čestitke.

Spomen izlaska iz ropstva i ostvarivanje dugo željene slobode ujedno je simbolika onoga čemu svi težimo. Sloboda je temeljna vrijednost čovječanstva koja nas svih povezuje i zbog koje smo spremni prebroditi sve nedaće, a upravo to smo i osjetili tijekom prethodne dvije godine pandemije. Vođeni duhom tolerancije i međusobnog poštovanja, pomogli smo jedni drugima kada nam je bilo najteže i zato sada cijenimo slobodu još više.

Od srca želim da Pesah svima donese samo dobro, sreću, ljubav i mir te da blagdan provedete u radosnom okruženju sa svojim najmilijima. Hag Pesah Sameah! – stoji u poruci gradonačelnika.

Pročitajte još

Počinje sanacija oštećenog asfalta na prometnicama, radit će se noću

Dulist

POJAČANJE U LIBERTASU Stigao novi autobus

Dulist

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist