Grad

ČESTITKA GRADONAČELNIKA ‘Od srca želim da Pesah svima donese samo dobro, sreću, ljubav i mir’

Povodom najvećeg židovskog blagdana Pesaha, gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković uputio je prigodnu čestitku predsjednici Židovske općine u Dubrovniku Sabrini Horović i svim sugrađanima židovske vjeroispovijesti:

-Poštovana gospođo Horović,

povodom najvećeg židovskog blagdana Pesaha, Vama i svim pripadnicima Židovske općine u Dubrovniku u ime Grada Dubrovnika i u svoje osobno upućujem najiskrenije čestitke.

Spomen izlaska iz ropstva i ostvarivanje dugo željene slobode ujedno je simbolika onoga čemu svi težimo. Sloboda je temeljna vrijednost čovječanstva koja nas svih povezuje i zbog koje smo spremni prebroditi sve nedaće, a upravo to smo i osjetili tijekom prethodne dvije godine pandemije. Vođeni duhom tolerancije i međusobnog poštovanja, pomogli smo jedni drugima kada nam je bilo najteže i zato sada cijenimo slobodu još više.

Od srca želim da Pesah svima donese samo dobro, sreću, ljubav i mir te da blagdan provedete u radosnom okruženju sa svojim najmilijima. Hag Pesah Sameah! – stoji u poruci gradonačelnika.

Pročitajte još

Marijeta Hladilo imenovana pročelnicom Upravnog odjela za gospodarenje imovinom, opće i pravne poslove

Dulist

U POVIJESNOJ JEZGRI Ove su ulice večeras bez vode!

Dulist

Završena posljednji korak pred realizaciju azila za životinje

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija