Urednički izbor

ČESTITAMO! Jacob Merčep magistrirao na kalifornijskom Marshall School of Business

Jedan od najperspektivnijih hrvatskih vaterpolista, Dubrovčanin Jacob Merčep magistrirao je proteklog četvrtka na Marshall School of Business, Masters of Science in Entrepreneurship and Innovation. Ovaj mladi vaterpolist kapicu Juga ostavio je prije pet godina i uputio se u jednom sasvim drugom smjeru, ali s istim zajedničkim nazivnikom – vaterpolom, u Kaliforniju. Kako je istaknuo u nedavnom razgovoru za tiskano izdanje DuLista, kao undergraduate degree završio je ekonomiju, a nastavio je svoje obrazovanje magisterijem u Marshall School of Business, Masters of Science in Entrepreneurship and Innovation.

-To je jedan vrlo praktičan smjer businesssa koji me je zanimao od malena i dio sam jedne izvanredne kohorte sa ljudima diljem svijeta različitih pozadina, ali sličnog mentaliteta. Mislim da sam apsolutno pogodio sa smjerom obrazovanja i mogu reći kako se ponosim da se mogu staviti u rečenicu kako sam dio MSEI programa – naglasio je tada za DuList Merčep kojem čestitamo i želimo još puno uspjeha!

 

Pročitajte još

RADIONICE, EKSPERIMENTI, KVIZOVI Na Europskoj noći istraživača upoznajte zabavnu stranu znanosti

Dulist

SAJAM POSLOVA U TURIZMU Perušina: ‘Cilj je direktno povezati učenike s predstavnicima hotelske industrije’

Dulist

LIBERTASOV NOVI CJENIK Dio karata već poskupio, građanski pokaz od 1. siječnja 350 kuna

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija