Zanimljivosti

ČASOPIS UČENIKA OŠ MOKOŠICA ‘Ragusino’ se plasirao na državnu smotru ‘Lidrano’

Četvrti broj školskog časopisa ‘Ragusino’ OŠ Mokošica odabran je među dvadeset najboljih časopisa u državi, a koji će se predstaviti na državnoj smotri ‘Lidrano’.

-Ova turbulentna nastavna godina za učenike OŠ Mokošica bogata je projektima, uspjesima na natjecanjima iz znanja i na smotrama. Unatoč nastavi na daljinu i preprekama uzrokovanima pandemijom koronavirusa, učenici su sa svojim profesorima pronašli načine da i ovu godinu obogate različitim aktivnostima, pa je tako Novinarska skupine OŠ Mokošica uspješno je prikupila materijale za četvrti broj školskog časopisa ‘Ragusino’ koji je ove godine bio jedini prijavljeni časopis na županijskome ‘Lidranu’. Kvalitetu časopisa potvrdila je i komisija na državnoj razini, tako da je ‘Ragusino’ odabran među dvadeset najboljih časopisa koji će se od 19. do 24. travnja predstaviti na državnoj smotri – naveli su iz OŠ Mokošica.

Pročitajte još

[FOTO/VIDEO] ‘KAKO NE BI OPET POSTALI NEZNANCI’ Druženje GO UHDDR Grada Dubrovnika i njihovih suboraca na Tireni

Dulist

Bliže se trodnevnica i proslava sv. Mihajla

Dulist

Boks i pjesništvo obilježili su život Ratka Zvrka

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija