DuList IN

CARSTVO OKUSA, MIRISA I ČAROBNIH PRIZORA Otvoren 13. Mediteranski sajam!

CARSTVO OKUSA, MIRISA I ČAROBNIH PRIZORA Otvoren 13. Mediteranski sajam!

Otvoren je 13. Mediteranski sajam zdrave prehrane, ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva danas u hotelu Tirena – Valamar.

Osnovni cilj Sajma je podizanje razine ekološke svijesti, isticanje, razvoj te promocija zdrave prehrane, ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva kroz kvalitetu, plasman i marketing.

Na prvom koraku u hotel opčine vas mirisi pršuta, kulena, kobasica i domaćeg kruha, par koraka dalje mirišu eterična ulja, med, a može se vidjeti i raznih rukotvorina od nakita, kupica, satova i brojnih drugih zanimljivih stvarčica.

Sudionici sajma stigli su iz svih krajeva Hrvatske, od Splita, Trogira, Korpivnice, Varaždina do Zagreba. Većina svoje proizvode prodaje pa se možete zasladiti domaćim fritulama, ili pak ukrasiti vrt cvijećem. No ima i onih koji su tu došli prezentirati svoje proizvode, kao što je Udruga RODA koja je došla podizati svijest o višekratnim pamučnim pelenama.

Kako sajam izgleda pogledajte u našoj fotogaleriji, ali ipak vrijedi poći i doživjeti sve te mirise, boje, okuse i prekrasne prizore uživo. Radno vrijeme Sajma od 17. do 20. ožujka je od 10 do 19 sati.

Pročitajte još

FIGURICE JELENE FEREGJA Društvene igre prožete tradicijom i dječjim duhom

Nora Di Leo

NAKON FINALA Španja o Barberiću: ‘Kapa do poda, bio je gušt dijeliti podij s tobom’

Dulist

ZVIJEZDE PJEVAJU Igor Barberić i Ivana Kindl osvojili prvo mjesto, Mihovil Španja srca Hrvatske

Dulist