Hrvatska

CARINSKA UPRAVA Od danas nove cijene cigareta: neke skuplje, neke jeftinije

Cigare, puna pepeljara

Carinska uprava objavila je na svojim stranicama kako su pojedine tvrtke prijavile, sukladno članku 89. Zakona o trošarinama, promjene maloprodajnih cijena za određene marke cigareta, s datumom važenja od danas, 29. siječnja 2023. godine.

Od ulaska u eurozonu početkom ove godine, građani pomno prate cijene proizvoda koje kupuju te dolazi li do poskupljenja. Među proizvodima koji su poskupjeli našle su se i pojedine vrste cigareta, no neke će od sutra ipak biti jeftinije, navodi Večernji.

Carinska uprava izvijestila je početkom 2023. godine kako su pojedine tvrtke od 1. siječnja promijenile maloprodajne cijene, a nova promjena dolazi i sutra, 29. siječnja. Naime, Carinska uprava objavila je na svojim stranicama kako su pojedine tvrtke prijavile, sukladno članku 89. Zakona o trošarinama (“Narodne novine“, broj 106/2018. i 121/2019. i 144/2021.), promjene maloprodajnih cijena za određene marke cigareta. Riječ je o tvrtkama TDR d.o.o., Philip Morris Zagreb d.o.o., LEGENDA PROMET d.o.o., JT International Zagreb d.o.o., Pogon Kooltura d.o.o. te Veletabak d.o.o.

Tablicu je objavila Carinska uprava na svojim internetskim stranicama.

Pročitajte još

MAĐARSKI I TALIJANSKI BORBENI ZRAKOPLOVI Iduća dva mjeseca bi trebali štititi hrvatsko nebo

Dulist

OD PREVLAKE DO ILOKA Biciklistički maraton u spomen ubijenih redarstvenika u Borovu selu

Dulist

Isplata povrata poreza počinje 2. svibnja

Dulist