Crna kronika

BUDITE NA OPREZU Građani na društvenim mrežama dijele fotografiju navodnog prevaranta

Društvenim mrežama se večeras brzinom munje proširila fotografija navodnog prevaranta koji se predstavlja kao zaposlenik jedne opskrbljivačke tvrtke električnom energijom kako bi naveo starije sugrađane da mu očitaju stanje na brojilu i potpišu ugovor s njegovom tvrtkom.

‘Ovaj čovjek ide po kućama i to obično kod starijih ljudi te se predstavlja kao zaposlenik firme **** i traži da mu se očita brojilo te potpiše ugovor s firmom ****. Ne nasjedajte na ovo te zovite policiju’, stoji u opisu fotografije koju je DuList proslijedio Policijskoj upravi dubrovačko-neretvanskoj.
Zbog pravnih razloga ime tvrtke smo izostavili, a fotografiju muškarca zamaglili, a valja podsjetiti kako ovo upozorenje na društvenim mrežama dolazi samo dan nakon što je slično upozorenje poslao HEP, odnosno Elektrojug. U svakom slučaju, nije na odmet biti na oprezu.

Pročitajte još

GRADSKI PROJEKTI KOJI SE OBEĆAVAJU, ‘CRTAJU’ I ‘GRADE’ GODINAMA Koliko mandata treba proći od nacrta do realizacije?

Andrea Falkoni Račić

Nakon pisanja DuLista uklonjen raspadnuti muo na Piplićima. Hoće li se vratiti ili je to – to?

Dulist

ODVJETNICA VIKTORIJA KNEŽEVIĆ Gradonačelnik vrši spin! Žarkovica jest zelena zona, međutim…

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija