Sport

BRIDŽ TURNIR U IMOTSKOM Ekipa ‘Dubrovnik Garrili’ osvojila treće mjesto

BRIDŽ TURNIR U IMOTSKOM Ekipa 'Dubrovnik Garrili' osvojila treće mjesto

Prošlog vikenda je u Imotskom održano timsko prvenstvo Jadrana u bridžu te dva parska turnira: Modro i Crveno jezero. Na Timskom prvenstvu Jadrana u bridžu nastupila su dva tima iz Bridge kluba Dubrovnik te jedan tim iz Bridge kluba Astarea. Najbolji rezultat ostvario je tim Bridge kluba Dubrovnik, Dubrovnik Garrili koji je osvojio treće mjesto. U polufinalnom meču bolja je bila Rijeka s rezultatom 61:21. Dubrovnik Garrili nastupio je u sastavu: Ivica Obad, Joško Đilović, Andrija Martić i Đivo Tikvica. Rijeka je pobjednik timskog natjecanja, već treću godinu zaredom.

Još je nastupao tim Dubrovnik Skopun u sastavu: Ana Čeović, Miho Jančić, Toni Radić, Frano Mozara i Dubravka Zvrko. Boris Lovjer, Slavica Novak, Elizabeta Putica i Stijepo Vidojević nastupali su za Tim Astarea.

BRIDŽ TURNIR U IMOTSKOM Ekipa 'Dubrovnik Garrili' osvojila treće mjesto

Na parskom turniru Modro jezero po Butler obračunu nastupilo je 19 parova. Turnir su osvojili Samir Tica i Siniša Vuleta iz Sarajeva. Od članova bridž kluba Dubrovnik, najbolje rezultate su ostvarili: Toni Radić i Miho Jančić na trećem mjestu, Stanislav Mandurić i Zoran Bakula na četvrtom mjestu te na petom mjestu Andrija Martić i Joško Đilović.

Na parskom turniru Crveno jezero po Matchpoints obračunu nastupila su 24 para. Pobjednici turnira su Vedran Butković i Zoran Kvajo iz Rijeke s rezultatom od 67.83 posto. Najbolje plasirani dubrovački parovi su: Andrija Martić i Đivo Tikvica na drugom mjestu sa 62.76 posto, Miho Jančić i Toni Radić na šestom mjestu sa 57.52 posto te Ivica Obad i Joško Đilović na sedmom mjestu sa 56.99 posto.

Pročitajte još

POBJEDA U GOSTIMA Square dobio Osijek, prošli u polufinale

Dulist

PRIDRUŽI SE DU MOTION TIMU Otvorene su prijave za volontiranje!

Dulist

VAŽNA UTAKMICA SQUAREA Pobjede li Osijek u polufinalu su!

Dulist