DuList IN

BRAVO! Vedran Ljubenko u finalu The Voice-a!

BRAVO! Vedran Ljubenko u finalu The Voice-a!

Publika je presudila, Vedran Ljubenko ide u finale! Naime uz 55,83 posto glasova, nasuprot 44,17 posto koje je osvojila Tajana Belina, Ljubenko je očito osvojio publiku diljem Hrvatske.

Na sasvim neobičan i svoj način, Vedran Ljubenko zapjevao je proteklog vikenda vječni hit Michaela Jacksona, ‘Billie Jean’ i time osvojio publiku, mentore, ali i sve one koji su ga na malim ekranima, odnosno njegov nastup u The Voiceu.

Podsjetimo, 22-godišnji Vedran s bendovima pjeva i svira od svoje 16. godine, a od desete godine učio je svirati klavir. S petnaest godina u njegove ruke došla je gitara, a gledajući prvu sezonu The Voicea, procijenio je da mu se glas razvio i odlučio se prijaviti.

S bendom Crockers snimio je žešći rock demo album, ali neće ga izdati jer smatraju da neće biti puno interesa za taj glazbeni stil, navodi se na stranicama The Voicea. Vedro je nedavno, upravo za DuList, otkrio kako planira i dalje ploviti glazbenim vodama, te kako je za uspjeh ipak nužna određena doza komercijalnosti.

Na naše pitanje o tome želi li se profesionalno baviti glazbom, kaže:

U svakoj glazbi koju radim cilj je imati bar malu dozu komercijalnosti jer bez toga nema uspjeha. Da, u planu mi je živjeti profesionalno od glazbe, a The Voice sam vidio kao iznimnu priliku za besplatnu reklamu. Želim singlove, albume i puno koncerata!

No, prije svega, otkrio nam je koji je zapravo pravi razlog njegove prijave, njegovog natjecanja i prijave na show. To je njegova djevojka, Mia Maria Škoda, koju su naši čitatelji upoznali prilikom intervjua s njom i Nikolinom Japunčić, poznatijima kao umjetnički dvojac ‘diobanaoba’.

Vedranu želimo puno sreće u idućem live showu, onom odlučujućem, te da i dalje širi svoje vidike i nastavlja u smjeru kojeg je sebi zacrtao!

Pročitajte još

JOŠ JEDAN HIT GRUPE SILENTE ‘Sve da ima neki način’ među top 10 singlova domaće liste

Dulist

ČETVERODNEVNI FESTIVAL KRAJEM TRAVNJA Što donosi prvi ‘Župski pjat’?

Dulist

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist