Aktualno

BRAVO DUJE! Mladi policijac pronašao izgubljenog psa Reu

Načelnik Policijske uprave dubrovačko-neretvanske Ivan Pavličević uputio je pohvalu mladom policijskom službeniku Postaje granične policije Metković Duji Plećašu. Naime, pronašao je izgubljenog psa za kojim su tragale brojne službe.

Naime, Josip Kiridžija – Kiri sa svojim je psom Reom, u petak, 23. travnja, pošao u uobičajenu šetnju Rujnicom, a u tom trenu ispred njih je iskočio muflon. Mlada njemačka ovčarka Rea započela je utrku s divljom životinjom te je odvela daleko od vidokruga njenog vlasnika. Unatoč dozivanju i potrazi do kasno u noć, Rei se izgubio svaki trag. U potragu su se potom uključili Josipovi prijatelji i članovi GSS-a, ali ni nakon četiri dana potraga nije dala rezultate. Iako su svi već slutili tužan kraj ove priče Reu je, iscrpljenu, ali živu, u škrapi na Rujnici pronašao spomenuti mladi policijski službenik Plećaš. Inače, riječ je ujedno i o službenom treneru pasa. Reu je izvukao iz škrape i predao vlasniku koji mu je na tome bio jako zahvalan.

Pročitajte još

‘Vozi se slalom’ između cijena materijala, a kvalitetnog radnika nema ‘ni za lijeka’

Iva Dedo

ODRŽAVANJE I POPULARIZACIJA TRADICIJE Konavosko svilarstvo pod preventivnom zaštitom!

Dulist

NESLUŽBENO Benzin i dizel u ponoć ne poskupljuju

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija