Aktualno

BRAVO DUJE! Mladi policijac pronašao izgubljenog psa Reu

Načelnik Policijske uprave dubrovačko-neretvanske Ivan Pavličević uputio je pohvalu mladom policijskom službeniku Postaje granične policije Metković Duji Plećašu. Naime, pronašao je izgubljenog psa za kojim su tragale brojne službe.

Naime, Josip Kiridžija – Kiri sa svojim je psom Reom, u petak, 23. travnja, pošao u uobičajenu šetnju Rujnicom, a u tom trenu ispred njih je iskočio muflon. Mlada njemačka ovčarka Rea započela je utrku s divljom životinjom te je odvela daleko od vidokruga njenog vlasnika. Unatoč dozivanju i potrazi do kasno u noć, Rei se izgubio svaki trag. U potragu su se potom uključili Josipovi prijatelji i članovi GSS-a, ali ni nakon četiri dana potraga nije dala rezultate. Iako su svi već slutili tužan kraj ove priče Reu je, iscrpljenu, ali živu, u škrapi na Rujnici pronašao spomenuti mladi policijski službenik Plećaš. Inače, riječ je ujedno i o službenom treneru pasa. Reu je izvukao iz škrape i predao vlasniku koji mu je na tome bio jako zahvalan.

Pročitajte još

Tko je bez struje?

Dulist

POVIJESNI TRENUTAK! Hrvatska je od danas cjelovita, spaja se zadnji dio Pelješkog mosta

Dulist

Srijedom se čita DuList!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija