Aktualno

BRANITELJI POZIVAJU Priključite se humanitarnoj akciji ‘Vukovar živi 365 dana’

BRANITELJI POZIVAJU Priključite se humanitarnoj akciji 'Vukovar živi 365 dana'

U organizaciji udruge branitelja oboljelih od PTSP-a iz Solina, a pod pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske, započela je velika humanitarna akcija naziva ‘Vukovar živi 365 dana’.

U akciju su se uključile brojne braniteljske i civilne udruge, pa tako i Udruga branitelja Dubrovnika, a želja pokretača je pomoći najpotrebitijim vukovarskim obiteljima koje doslovno žive na rubu gladi.

-Obzirom da smo za potrebe prikupljanja hrane i higijenskih potrepština u nemogućnosti pronaći adekvatan prostor na području grada Dubrovnika, odlučili smo pozvati sve sugrađane koji mogu da barem novčanom uplatom pomognu olakšati život stanovnicima grada najvećeg stradalnika Domovinskog rata. Svaka kuna je dobrodošla – ističu dubrovački branitelji.

Akcija je, uz potporu Ministarstva branitelja, uredno prijavljena Uredu državne uprave koji je i odobrio, a trajati će do 10. travnja ove godine. Po završetku akcije sve prikupljeno će biti uručeno Udruzi djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskoga rata koji će to proslijediti najpotrebitijim stanovnicima grada Vukovara.

-Hvala vam u ime organizatora i svih onih stanovnika Grada heroja kojima će ova pomoć olakšati život u pomalo zaboravljenom gradu – poručuju branitelji.

Za sve informacije može se javiti na brojeve mobitela:
Organizator – Momir Stojanac, predsjednik udruge branitelja oboljelih od PTSP-a Solin, 092 160 26 26,
Glavni koordinator za Hrvatsku – Predrag Mišić 098 907 65 82, a svi detalji i novosti mogu se pratiti i na facebook stranici “Vukovar živi 365 dana” gdje se nalaze i brojevi koordinatora za pojedine gradove.

Podaci za uplatu:
Erste banka
Vukovar živi 365 dana
IBAN: HR1024020061500047230

Pročitajte još

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

[FOTO] BAHAT I NEKULTURAN A gdje nego na sred puta?

Dulist

SUTRA U GOSPINOM POLJU Motociklisti, policija vas poziva na poligon sigurne vožnje

Dulist