Grad

BORBA SE NASTAVLJA Ante Jović otputovao u Zagreb po nove ortoze

Ante Jović

Uvijek nam je drago čuti da životi naših sugrađana sa zdravstvenim problemima idu na bolje, a posebno smo osjetljivi kad je riječ o Anti Joviću, dječaku o kojem smo već toliko puta pisali, a koji zajedno sa svojim roditeljima vodi veliku borbu za svoje bolje sutra.

Veseli nas stoga informacija kako je Ante danas s roditeljima krenuo za Zagreb, gdje će obaviti pregled i dobiti nove privremene ortoze. Potom u utorak slijedi odlazak u Krapinske toplice, gdje će ostati do 3. studenog.

Kako je u Facebook grupi ‘Ante Jović u <3’ objavio njegov prijatelj Vlaho Aničić, obitelj je zahvalu uputila timu Poliklinike Glavić, gdje je Ante u protekla tri mjeseca besplatno sudjelovao u programu neurorehabilitacije robotikom.

– Učinci neurorehabilitacije su i više nego vidljivi, Ante je u kratkom vremenu ostvario sjajne pomake. Ima bolju koordinaciju pokreta ruku, što su svojim mišljenjem potvrdili i vrhunski ortopedi u Zagrebu, pa stoga NEĆE BITI POTREBNA OPERACIJA LAKTOVA, nego samo šaka. Dakle, što reći ovim ljudima koji su svojim predanim radom i angažmanom u Poliklinici Glavić, njemu omogućili ovakav osjetni napredak? Ne samo njemu nego i ostalima koji su sudjelovali u navedenim programima. Samo još jedno veliko HVALA i poželjeti im da ostanu takvi kakvi jesu, da i dalje čine velike stvari poput ove, te svako dobro u daljnjem profesionalnom i privatnom životu! – ističe Aničić.

Pročitajte još

Pri kraju radovi Spomen sobe poginulih dubrovačkih branitelja u Sponzi

Dulist

SASTANAK USUSRET SEZONI Vozila će na Stradun ulaziti prema točnom rasporedu, Sanitatu stižu nova vozila

Dulist

PIROTEHNIČARI U DOMOVINSKOM RATU Međunarodni dan svjesnosti o opasnostima od mina

Dulist