Grad

BLIŽI SE ADVENT U GRADU Kućice idu dalje, a bit će i Dočeka

Kućice idu dalje – poručio je na današnjoj konferenciji za medije gradonačelnik Mato Franković. Istaknuo je kako se više od 60 posto sugrađana cijepilo te da će se veliki dio njih sigurno odazvati na kućice.

-Koncerti će se održavati sukladno strogim epidemiološkim pravilima stožera uz covid potvrde. Kako situacija sad stoji, bit će i Dočeka Nove godine. Sve smo dogovorili, međutim, uvijek se može nešto u međuvremenu dogoditi što će zaustaviti sve koncerte. Sve ćemo napraviti da se sve dogodi u onoj mjeri u kojoj se sukladno zdravstvenim i epidemiološkim mjerama može dogoditi. Vjerujem da su ljudi željni zabave i druženja – rekao je Franković, međutim, nije htio otkriti ime izvođača kao ni broj koncerata koji su planirani.

-Za to će se održati posebna konferencija za medije. Napravili smo svoj maksimum u okviru financijskih mogućnosti – zaključio je.

Pročitajte još

VRATA OD PONTE U LOŠEM STANJU Pukla kamena greda, drži je štica. Pitali smo DPDS kad će obnova

Dulist

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

Grad uputio poziv za prijedloge programa 1050. Feste sv. Vlaha

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija