Grad

BLIŽI SE ADVENT U GRADU Kućice idu dalje, a bit će i Dočeka

Kućice idu dalje – poručio je na današnjoj konferenciji za medije gradonačelnik Mato Franković. Istaknuo je kako se više od 60 posto sugrađana cijepilo te da će se veliki dio njih sigurno odazvati na kućice.

-Koncerti će se održavati sukladno strogim epidemiološkim pravilima stožera uz covid potvrde. Kako situacija sad stoji, bit će i Dočeka Nove godine. Sve smo dogovorili, međutim, uvijek se može nešto u međuvremenu dogoditi što će zaustaviti sve koncerte. Sve ćemo napraviti da se sve dogodi u onoj mjeri u kojoj se sukladno zdravstvenim i epidemiološkim mjerama može dogoditi. Vjerujem da su ljudi željni zabave i druženja – rekao je Franković, međutim, nije htio otkriti ime izvođača kao ni broj koncerata koji su planirani.

-Za to će se održati posebna konferencija za medije. Napravili smo svoj maksimum u okviru financijskih mogućnosti – zaključio je.

Pročitajte još

Na natječaj za davanje u najam gradskih stanova stigao 21 prigovor, rješavanje je u tijeku

Dulist

FRANKOVIĆ U OBILASKU Lokrum spremno dočekao posjetitelje

Dulist

PREDSTAVNICA GK PILE – KONO Katarina Doršner izabrana u tijelo za provedbu Plana upravljanja

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija