Grad

OBNOVA PLACE U GRUŽU NA PROLJEĆE Sanitat dobro financijski stoji, ali se razmišlja o kreditu

Na današnjoj konferenciji za medije gradonačelnik Mato Franković dotaknuo se i obnove place u Gružu. Istaknuo je da, što se tiče Sanitata, placu u Gružu Grad može raditi i iz vlastitih sredstava jer je tvrtka četiri godine poslovala uspješno i akumulirala je dovoljno novaca da vlastita sredstva može uložiti u obnovu place u Gružu, za koju je prethodno ishođena suglasnost konzervatora i građevinska dozvola.

-Međutim, ako na tržištu bude povoljan kredit, a vjerujemo da će biti, onda smatram da je puno bolje ući u kreditno zaduženje i zadužiti se povoljno, a ne trošiti vlastita sredstva. Jer ako oročimo vlastita sredstva, treba vidjeti što će nam biti financijski bolji benefit. Promišljamo i usporedit ćemo sve opcije i uzet ćemo onu najbolju za tvrtku Sanitat. Pri kraju smo definiranja procesa javne nabave, očekujem do kraja godine da će se pustiti javna nabava za radove, a u proljeće bi se moglo započeti s radovima – naglasio je Franković.

Pročitajte još

VRATA OD PONTE U LOŠEM STANJU Pukla kamena greda, drži je štica. Pitali smo DPDS kad će obnova

Dulist

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

Grad uputio poziv za prijedloge programa 1050. Feste sv. Vlaha

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija