Grad

OBNOVA PLACE U GRUŽU NA PROLJEĆE Sanitat dobro financijski stoji, ali se razmišlja o kreditu

Na današnjoj konferenciji za medije gradonačelnik Mato Franković dotaknuo se i obnove place u Gružu. Istaknuo je da, što se tiče Sanitata, placu u Gružu Grad može raditi i iz vlastitih sredstava jer je tvrtka četiri godine poslovala uspješno i akumulirala je dovoljno novaca da vlastita sredstva može uložiti u obnovu place u Gružu, za koju je prethodno ishođena suglasnost konzervatora i građevinska dozvola.

-Međutim, ako na tržištu bude povoljan kredit, a vjerujemo da će biti, onda smatram da je puno bolje ući u kreditno zaduženje i zadužiti se povoljno, a ne trošiti vlastita sredstva. Jer ako oročimo vlastita sredstva, treba vidjeti što će nam biti financijski bolji benefit. Promišljamo i usporedit ćemo sve opcije i uzet ćemo onu najbolju za tvrtku Sanitat. Pri kraju smo definiranja procesa javne nabave, očekujem do kraja godine da će se pustiti javna nabava za radove, a u proljeće bi se moglo započeti s radovima – naglasio je Franković.

Pročitajte još

[FOTO] STANOVNICI KARINGTONKE Gradonačelnik nas je trebao zaštititi. Ovo nije pravedno!

Dulist

Franković čestitao Roš Hašanu, Jom Kipur i Sukot

Dulist

SAD JE SLUŽBENO Imamo više od 2.500 stanova za najam i turiste

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija