Aktualno

Bivši ministar turizma prezentirao idejno rješenje Hotela Plat

Župan Nikola Dobroslavić, pročelnica za prostorno uređenje i gradnju Nikolina Kraljević i načelnik Općine Župa dubrovačka Silvio Nardelli na radnom su sastanku s predstavnicima tvrtke Karizma Hoteli Adriatic koje je predvodio Veljko Ostojić razgovarali o projektu obnove hotelskog kompleksa u Platu.

Na sastanku je prezentirano idejno rješenje Zone hotela Plat koje se odnosi izgrađeni dio zone sa smještajnim kapacitetom u smislu hotelskog smještaja, površine 6,10 ha, a oko 3 hektara se odnosi na neizgrađene dijelove na kojima se planira izgradnja smještajnih kapaciteta u obliku vila.

Župan je tom prigodom kazao da mu je drago da u Karizmi ozbiljno razmišljaju o ovoj investiciji koja treba biti u skladu s prostornim planovima te je dodao kako je dobro što je investitor u kontaktu s Općinom.

Iz Karizme su najavili da će kompleks po uređenju biti najveće kategorije te da koncept Plata rade u skladu sa standardima i procjenama najveće europske turističke agencije TUI.

Pročitajte još

Ibrica Jusić jedan je od kandidata za predstavnika Hrvatske na Eurosongu

Dulist

POMOĆ ZA DUBROVČANE Pridružite se humanitarnoj akciji za 26 djece

Dulist

NENO ALARM Hrvatska dobiva sustav uzbunjivanja koji pomaže kod brzog pronalaska nestale djece

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija