Aktualno

Bivša plesna partnerica Marka Cibocija poginula u nesreći na Pelješcu

Bivša plesna partnerica Marka Cibocija poginula u nesreći na Pelješcu

Ruskinja Polina Golubeva poginula je u prometnoj nesreći koja se dogodila u nedjelju navečer na trajektnom pristaništu u Prapratnom. Plesačica je stradala u BMW-u koji je upao u more, piše Dalmatinski portal.

Član žirija u showu Ples sa zvijezdama Marko Ciboci na Instagramu se oprostio od Poline koja mu je bila plesna partnerica.

-Prije nekoliko sati snimali smo Ples sa zvijezdama na temu ljubavi. Sjedio sam u stolici i razmišljao kako je život lijep i da je život dar. Zahvalan sam na svakoj osobi u svom životu, a jedna od njih bila si ti. Za manje od 24 sata napustila si nas i ostavila si veliku prazninu u našim srcima i životima. Imali smo zajedničku prošlost s usponima i padovima koju ne bih mijenjao ni za što na svijetu. Ti si bila i uvijek ćeš biti drago i toplo ljudsko biće s najkreativnijom dušom koju možemo zamisliti. Iako smo mi dobili veliku prazninu u životima, znam da je nebo dobilo još jednog anđela koji će paziti na nas. Čak i od tamo ćeš mi govoriti: ‘Marko, začepi.’ Znam da nas nisi ostavila, da si i dalje tu s nama i da ćeš zauvijek biti moja ‘krasivaya devusha’. Zauvijek tvoj plesni partner – napisao je.

Foto: Instagram

Pročitajte još

SUTRA U GOSPINOM POLJU Motociklisti, policija vas poziva na poligon sigurne vožnje

Dulist

Libertas pojačava polaske ‘šestice, uvodi i svakodnevnu noćnu liniju

Dulist

OD 9 DO 13:30 U nedjelju se zbog Du Motiona zatvaraju pojedine prometnice

Dulist