DuList IN

BISTRO IZVOR Oaza za ljubitelje vrhunskih specijaliteta i craft piva

BISTRO IZVOR Oaza za ljubitelje vrhunskih specijaliteta i craft piva

Ukoliko želite uživati u vrhunskim specijalitetima i boraviti u prirodi uz zvuk rijeke Omble, dovoljno daleko da pobjegnete od gradske gužve, a opet dovoljno blizu da je lako dostupno, Bistro Izvor je savršeno mjesto.

Za ovu godinu Izvor je preuređen, na meniju se nudi nekoliko novih jela, a asortiman craft piva je pojačan. Taraca je napravljena u skladu s prirodom koja ju okružuje, a stolovi od prirodnog drva savršeno se uklapaju u okolinu.

Osim u netaknutoj prirodi, možete uživati u vrhunskim specijalitetima i odličnom craft pivu bez konzervansa, napravljenim od organskih sastojaka. Iz bogate ponude domaćih i stranih craftova, lagera, pilsnera izdvajaju se The Garden Brewery piva, rađena u potpunosti od organskih sastojaka kao što su Session ale, lagano pivo s cvjetnim aromama, Styrian Stout s aromom kave, tamne čokolade i bourbona, Grička vještica, jaki tamni lager crvene boje, Delirium Tremens, jaki belgijski ale, kojeg nerijetko nazivaju i najboljim svjetskim pivom, ali i lokalna dubrovačka piva, Maestral i Republika.

Za sve ljubitelje mesnih specijaliteta izdvajaju se marinirana svinjska rebarca s bbq umakom, pačje rolice, punjeni svinjski umbuo, ribeye steak s whiskeyem i crvenim paprom. Meso je pripremano s posebnom pažnjom, prethodno marinirano, mekano i sočno. Ako ipak više preferirate ribu, tu su burger od kozica s domaćom salsom i rikulom, file sabljarke s kremom od masla i limuna, kozice u tempuri ili tuna odrezak u sezamu.

U meniju se nalazi i kutak za vegetarijance koji mogu probati povrće u tempuri, bruschette, vegetarijansku platu ili pastu. Ni ljubitelji vina neće ostati razočarani, mogu izabrati nešto za sebe od izvrsnih hrvatskih vina koja su u ponudi. Za zaslađivanje tu su sorbetto od limuna ili čokoladni mousse.

Posjetite Bistro izvor na izvoru rijeke Omble. Svoje mjesto možete rezervirati na broj 095 396 0777.

promo

Pročitajte još

FIGURICE JELENE FEREGJA Društvene igre prožete tradicijom i dječjim duhom

Nora Di Leo

NAKON FINALA Španja o Barberiću: ‘Kapa do poda, bio je gušt dijeliti podij s tobom’

Dulist

ZVIJEZDE PJEVAJU Igor Barberić i Ivana Kindl osvojili prvo mjesto, Mihovil Španja srca Hrvatske

Dulist