Aktualno

Biskupija traži novog partnera za Visiu

VISIA

Tvrtka Benfortuna, čiji je dijelom vlasnik i Dubrovačka biskupija, traži partnera koji bi osmislio novi sadržaj prostora dijela samostana svete Klare, u kojem je danas smješten „Visia Dubrovnik 5D Theatrum“ s kino dvoranom.

– Imali smo projekt koji baš i nije polučio rezultate i sad tražimo neku bolju alternativu. Tražimo način kako unaprijediti cijeli projekt. Ništa vam osim toga ne mogu reći, to je pitanje poslovne diskrecije – kazao nam je ekonom Dubrovačke biskupije Marijo Dominiković, dodavši kako o budućnosti 3D kino dvorane tek slijedi razgovor s partnerima.

– U slučaju da ne nađemo partnera ili ne budemo zadovoljni s mogućnostima koje nam budu na raspolaganju, onda ćemo sami provati pronaći rješenje. Riječ je o dosta kompliciranoj stvari, jer to je stvarno atraktivan prostor, ali je sačinjen od nekoliko dijelova i nije nam lako tu dovesti nekoga tko bi mogao udovoljit svim zahtjevima tog prostora, odnosno objediniti ga i stvoriti funkcionarnu cjelinu koja će omogućiti prihod. Svakako želimo napraviti korak naprijed – kazao je Dominiković.

Inače, tvrtka Benfortuna kao svoju djelatnost primarno navodi pružanje usluga u kongresnom turizmu. Raspolaže dvoranom kapaciteta do 150 mjesta s nizom pratećih prostorija (manja dvorana, prostrani hodnik ispred dvorane, dvorana za sastanke i dr.).

Uz to, tvrtka je registrirana i za poslovanje nekretninama, građenje, projektiranje i nadzor nad gradnjom, obavljanje trgovačkog posredovanja na domaćem i inozemnom tržištu, kupnju i prodaju robe, izdavačku i tiskarsku djelatnost te umnožavanje snimljenih zapisa, pružanje usluga u nautičkom, seljačkom, zdravstvenom, kongresnom, športskom, lovnom i ostalim oblicima turizma te pružanje ostalih turističkih usluga.

Pročitajte još

[FOTO] Katji Bakija dodijeljeno Priznanje Doma Marina Držića

Dulist

TURISTIČKE BROJKE U DUBROVNIKU ‘Odličan početak sezone’

Dulist

16 ROTACIJA TJEDNO AMSTERDAM – DUBROVNIK Značajno povećanje broja letova nizozemskog avioprijevoznika

Dulist